Skip to Content

Prokino De Imme Kinderopvang in Apeldoorn

Een plek waar jouw kind graag komt

Als ouder wil je het beste voor je kind. En dus zoek je een goede opvang voor als je er zelf niet bent. Een opvang waar je kind graag komt, plezier heeft en zich kan ontwikkelen. In Apeldoorn staan we met Prokino de Imme al 30 jaar bekend om onze professionele kinderopvang. We vangen jouw kind(eren) met veel liefde op één van onze locaties op. Dit kan op het kinderdagverblijf zijn in Apeldoorn, maar ook op de peuteropvang of de buitenschoolse opvang.

Op al onze kinderopvang locaties in Apeldoorn vind je onze zelfde werkwijze terug. Zo kennen al onze locaties ruime openingstijden: van 6.45 uur tot 18.00 uur! En werken we op iedere locatie met het ontwikkelings-stimuleringsprogramma VoorSprong. VoorSprong stimuleert de ontwikkeling van jonge kinderen door spelenderwijs hun woordenschat uit te breiden, aandacht te besteden aan basis rekenvaardigheden, de sociaal-emotionele-  en motorische ontwikkeling. Alle groepen van de Imme werken met dit programma, zelfs de babygroepen.


Hieronder kun je een keuze maken uit een van onze kinderopvanglocaties in Apeldoorn en omgeving.

Vestigingen

NAAM VESTIGING STRAATNAAM TYPE
Imme Apenstaart

Sprengenweg 126
Apeldoorn

Kinderdagverblijf
Imme Buiten

Hulkestein 45
Ugchelen

Buitenschoolse opvang
Imme Osseveld Zuidbroek

Tussen de Eiken 107
Apeldoorn

Kinderdagverblijf
Imme Zuid

Zuster Meyboomlaan 10
Apeldoorn

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Kinderdagverblijf Apeldoorn

Op het kinderdagverblijf in Apeldoorn bieden we dagopvang voor de allerkleinsten vanaf 3 maanden tot 4 jaar oud. Hiervoor hebben we verschillende locaties, waaronder in het centrum en in het zuiden van Apeldoorn. Op iedere locatie is er volop ruimte voor jouw kind om te spelen; binnen in de gezellig ingerichte ruimtes of buiten in de tuin.

Iedere locatie kent zijn eigen opvangdagen en tijden. Neem hiervoor een kijkje bij de locatie van jouw voorkeur.

Peuteropvang

Je vindt onze peuteropvang in de wijk Dennenheuvel. Hier bieden we een plek voor peuters van 2 tot 4 jaar en helpen we hen voor te bereiden op de stap naar de basisschool.  Dat doen we met leuke activiteiten uit het VVE-programma. De activiteiten uit dit programma voor Voor- en Vroegschoolse Educatie helpen jouw kind zich op sociaal en emotioneel gebied te ontwikkelen, als ook op het gebied van taal en motoriek.

 

BSO

Gaat jouw kind naar de basisschool en zoek je opvang buiten de schooluren? Op de buitenschoolse opvang (BSO) Imme Buiten in Uchelen komt jouw kind om te ontspannen na een dag school of tijdens de schoolvakantie. We halen de kinderen na schooltijd op, waarna zij tot 18.00 uur fijn bij ons kunnen spelen en ontspannen.

De locatie heet niet voor niets Imme Buiten; hier staat buiten spelen en het buitenleven centraal. Een echte natuur-BSO dus.

Voor- en Vroegschoolse Educatie

Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we op onze kinderdagverblijven en peuteropvanglocaties met de Voor- en Vroegschoolse educatie (VVE) programma's Uk & Puk en Piramide. De activiteiten uit dit programma laten jouw peuter al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen waardoor jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder ontwikkelt. 

 

Over Prokino Kinderopvang

Het motto van Prokino Kinderopvang luidt: ‘samen groot worden'. Daar werken we elke dag aan. We geloven dat ieder kind talenten heeft en willen hem of haar alle mogelijkheden bieden om iedere dag weer een beetje te groeien. Door veiligheid, fun en stimulans te bieden kan jouw kind bij ons groeien in wie het is. Dat doen we met opvang van goede kwaliteit, gericht op plezier en ontwikkeling.

Dit is waarom je voor kinderopvang van Prokino kiest:

• flexibele opvang voor alle leeftijden: flexibele en vaste contracten voor kinderopvang, peuteropvang en BSO;
• deskundige medewerkers en jarenlange ervaring (al sinds 1915);
• uitdagende activiteitenprogramma's voor iedere leeftijdsgroep: van Uk & Puk en Piramide tot DoenKids;
• een visie op ontwikkeling: samen groot worden door spelenderwijs leren;
• all-inclusive: geen extra kosten voor luiers, uitstapjes, en eten.

Contact met Prokino Apeldoorn

Wil je weten of een van onze kinderdagverblijven in Apeldoorn plek heeft voor jouw kind? Of wil je jouw kind aanmelden voor de peuterspeelzaal in Apeldoorn? Neem dan contact op met de locatie van jouw keuze. Voor algemene vragen kun je contact opnemen met de afdeling administratie in de regio Apeldoorn via imme@prokino.nl. Of bel ons op 055-5334147.