Ons team

 

Het team van Imme Zuid bestaat uit een optimale combinatie van net afgestudeerde medewerkers met actuele kennis en oudere medewerkers met jarenlange ervaring. Mensen werken vaak lang bij ons: ze voelen zich betrokken en zijn trots op het kinderdagverblijf. Ze voelen zich er thuis. Dat biedt grote continuïteit en zorgt bovendien voor een goede sfeer, die kinderen ook ervaren.

 

Lovende woorden van ouders over ons team: 'Wij ervaren de Imme als een warm bad. De leidsters zijn betrokken bij onze kinderen, ze denken altijd met je mee en maken van elke dag iets gezelligs! De communicatielijntjes zijn kort. Mede hierdoor hebben onze kids het ontzettend naar hun zin en zou ik de Imme ook zeker aan andere ouders aanraden.'

 

Josje

Leidinggevende Imme Zuid

Werkt bij De Imme sinds: februari 2008

Werkt graag bij Prokino: werken met en voor mensen is de rode draad in mijn leven en dit vind ik bij de Immo Prokino. Het motiveren en stimuleren van medewerkers ervaar ik als een uitdaging waar ik mij graag voor inzet. Hierbij is het heerlijk om elke dag vrolijke kindergezichten te zien!

 

Leonie

Pedagogisch medewerkster

Werkt bij Imme Zuid sinds: 1 mei 2001

Werkt graag bij Prokino: Ik vind het leuk om met kinderen te werken en ze te begeleiden bij hun ontwikkeling. Het werken met kinderen geeft mij een gevoel van tevredenheid. Je krijgt er een hoop voor terug. Geen dag is hetzelfde! 

 

 

 

 

Danielle

Pedagogisch medewerkster
Werkt bij Imme Zuid sinds: 2006
Werkt graag bij Prokino: Het opbouwen van een sterke band met ieder kind vind ik mooi aan mijn werk. Op creatief gebied vind ik het leuk om met de kinderen van waardeloos materiaal iets leuks te maken. Samen uit niets iets maken. Daarnaast vind ik het erg leuk om met de kinderen te voetballen.

 

 

 

Marjan

Pedagogisch medewerkster
Werkt bij De Imme sinds: 2008
Werkt graag bij Prokino:  Elke dag zijn er altijd leuke onverwachte momenten. Het werken als leidster met kleine kinderen zit gewoon in mij. De kinderen uitdagen, maar ook troosten is een kunst. Ik ben zelf ook moeder van twee kinderen. Het liedje: "Molletje onder de grond" is momenteel een hit op onze groep.  

 

 

 

 

Marielle

Pedagogisch medewerkster

Werkt bij Imme Zuid sinds: 2001

Werkt graag bij Prokino: Toen ik de kans kreeg om bij de Imme te komen werken heb ik geen moment getwijfeld. Van jongs af aan was dit mijn droom. Ik heb lang bij de babygroep gewerkt en zit nu al weer een tijd bij de Bezige Bijen (verticaal). Om de ontwikkeling van een baby naar peuter te zien, vind ik mooi. Ook de gesprekken met ouders zijn belangrijk en waardevol, tenslotte hebben wij de zorg over uw kind.

 


 

Rens

Pedagogisch medewerkster

Werkt bij Imme Zuid sinds: 1992

Werkt graag bij Prokino: Destijds heb ik bewust gekozen niet het basisonderwijs in te gaan, maar voor de kinderopvang te kiezen. Deze leeftijdscategorie spreekt mij meer aan. De onbevangenheid van kinderen van 0-4 jaar is boeiend. Daarnaast vind ik het fijn kinderen een stukje taalontwikkeling mee te geven. Kinderen geven mij gewoon energie.

 

 

Christel

Pedagogisch medewerkster

Werkt bij Imme Zuid sinds: 1998

Werkt graag bij Prokino: Al jaren werk ik met veel plezier op de Imme, mede dankzij het hechte en warme team en de prachtige ligging! Het is fijn om een bijdrage te leveren aan de zorg en opvoeding van de kinderen, zodat de ouders met een gerust hart hun dierbaarste bezit achter kunnen laten. Ik zet me dan ook graag elke dag weer in om ieder kind een veilige, vertrouwde omgeving te bieden waar het zichzelf kan zijn en lekker kan spelen. 

 

 

Gisella

Pedagogisch medewerkster

Werkt bij Imme Zuid sinds: 2001

Werkt graag bij Prokino: Ik ben dol op kinderen! Mooi om te zien hoe ze ieder op hun eigen manier de wereld ontdekken en wat een humor kunnen ze daarbij hebben! De natuurlijke ligging maakt de Imme voor mij een fijne plek om te werken en biedt mij de mogelijkheid om samen met de kinderen te genieten van de natuur en de dieren! "Op de Imme is het altijd feest", dat zeggen niet alleen mijn kinderen, maar ikzelf ook!

 

 

Annemieke

Pedagogisch medewerkster

Werkt bij Imme Zuid sinds: 2003

Werkt graag bij Prokino: Kinderen leren het meeste wanneer ze aan het spelen zijn, daarom vind ik het werken met ons voorschoolse educatie programma VoorSprong ook zo leuk. Binnen de Imme fungeer ik als VoorSprong-specialist. Mijn collega's maar vooral ook ouders en kinderen kunnen met betrekking tot dit onderwerp altijd bij mij terecht.

 

 

Anita

Pedagogisch medewerkster

Werkt bij Imme Zuid sinds: 2001

Werkt graag bij Prokino: Ik heb veel met baby's gewerkt en nu werk ik al weer een lange tijd op de verticale groep. Bewegingsactiviteiten en ontwikkelingsgerichte activiteiten vind ik super leuk. De humor en gezelligheid van de kinderen zelf, daar bloei ik echt van op.

 

 

 

Sandra

Pedagogisch medewerkster
Werkt bij De Imme sinds: 2002
Werkt graag bij Prokino: In mijn werk vind ik natuurlijk het contact met kinderen het belangrijkste. Maar juist op zoek gaan naar net wat andere activiteiten dan alleen de standaard dingen vind ik een uitdaging. Lekker dansen of kringspelletjes doen zijn echt mijn ding. Knuffie is niet alleen de lievelingsknuffel van de kinderen maar ook van mij.


 

Simone

Pedagogisch medewerkster

Werkt bij Imme Zuid sinds: 2001

Werkt graag bij Prokino: Ik werk nu sinds 2001 op de Imme en nog steeds met heel veel plezier. Elke dag leuke en gezellige gesprekjes met de kinderen, daar word je wel blij van. In de loop der jaren heb ik zowel op horizontale als verticale groepen gewerkt. Mijn dochtertje gaat ook naar de Imme en ook zij vindt het erg leuk bij ons. Ze lacht altijd en is vrolijk als mama haar ophaalt. Ze heeft dan verhalen over het heerlijke buitenspelen en bezoekjes aan 'onze ezel' in de dierentuin. 

 

 

Marjon

Pedagogisch medewerkster

Werkt bij Imme Zuid sinds: 1992

Werkt graag bij Prokino: Ik geniet van het werken met kinderen. Ze blijven mij boeien en verbazen. Het is belangrijk dat zij zich veilig en thuis voelen bij ons. Ik probeer ze het vertrouwen te geven dat ze mogen zijn wie ze zijn. Mijn levensmotto is: accepteren, respecteren en waarderen.

 

Wilma

Het is fijn om met kinderen te werken en er vooral voor te zorgen dat ze het naar hun zin hebben op de Molletjes groep. Zelf werk ik al sinds 2001 bij de Imme en het is bijzonder om mee te maken hoe de kinderopvang zich in die tijd heeft ontwikkeld. Heel kindgericht werken.