Ons team

 

 

Aly

Mijn naam is Aly Dekker. Werkzaam binnen de kinderopvang sinds 2003. Ooit begonnen als pedagogisch medewerker. Nu leidinggevende van een aantal locaties in Hoogeveen en Assen, waaronder De Cirkel. Het werken in de kinderopvang geeft mij veel energie. Het kind zelf, wat een natuurlijke drang tot groei en ontwikkeling heeft te mogen begeleiden en te ondersteunen geeft veel voldoening. In de rol als leidinggevende tracht ik dit te doen door invulling te geven aan de randvoorwaarden door zo goed mogelijk een omgeving te creëren waarin deze groei optimaal kan worden ingezet.

 

Ruth

Ik ben Ruth en werk al een aantal jaren voor Prokino Kinderopvang. Ik heb de afgelopen jaren gewerkt op verschillende locaties van Prokino in het noorden.

Op dit moment werk ik werk op de BSO en op de Peuteropvang zowel in Assen als in Groningen. Deze afwisseling vind ik erg leuk. Sinds januari 2019 ben ik assistent-leidinggevende op de locaties de Driesprong en Cirkel in Assen en het Palet in Groningen. Ik doe dit met veel plezier en enthousiasme. Door zelf nog op de groep te werken hou ik affiniteit met mijn collega's en de kinderen. Daar krijg ik weer energie van!

 

 

Sandra

Graag stel ik mij even aan jullie voor. Ik ben Sandra en ben sinds 2017 werkzaam als pedagogisch medewerker bij Prokino. Ik sta op de peutergroep van de Driesprong en op de BSO van de Cirkel. Op beide groepen werk ik met veel plezier. Ik vind het leuk en uitdagend om de jongste kinderen op een spelenderwijs dingen te leren en de ontwikkelingen te zien die ze van 2 tot 4 jaar meemaken. Voor de kinderen van de BSO vind ik het belangrijk dat er een veilige sfeer is waarin zij zichzelf kunnen zijn en waar zij na een lange schooldag ieder op hun eigen manier kunnen bijkomen. Hier draag ik graag aan bij!

 

Linda
Hallo, ik ben Linda en werk bij de BSO op De Cirkel en bij de peutergroep De Driesprong. Dinsdag en donderdag zijn meestal mijn werkdagen. Op de BSO speel ik vaak spelletjes met de kinderen, knutselen we samen en nog veel meer. Ieder kind is uniek, een parel in Gods hand. Zo heeft ieder kind iets want hem of haar speciaal maakt. En ik vind het geweldig om te zien met wat voor creatieve en leuke activiteiten en verhalen de kinderen aankomen. Daardoor is bij  ons op de BSO is geen enkele dag hetzelfde. 

 

Geeske

Mijn naam is Geeske. Getrouwd en moeder van twee lieve meiden. Vanaf september 2019 werk ik bij Prokino. Daar ben ik begonnen op de BSO en op de peutergroep. Ik kan enorm genieten van het werken met kinderen. Het is voor mij een ontzettend leuke uitdaging om de kinderen plezier te laten hebben en hun te stimuleren in hun ontwikkeling. Misschien tot ziens op de Cirkel!

 

Annet

Mijn naam is Annet. Sinds febr 2014 ben ik werkzaam bij Prokino. Eerst op locatie in Beilen, inmiddels al een aantal jaar op locatie de Cirkel. Hier sta ik op de BSO, deze leeftijdsgroep vind ik uitdagend en leuk, elke dag is wel weer anders en dat houdt mijn werk leuk 

 

 

 

 

 

 

 

Gerieke

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Gerieke. Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen. 

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij peuteropvang de Cirkel in Assen. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen bij ons en zichzelf kunnen zijn. Het is een prachtige uitdaging om de kinderen te stimuleren en ondersteunen bij hun ontwikkeling. Geen dag is hetzelfde met kinderen. Ik doe mijn werk dan ook met veel plezier.