Skip to Content

Peuteropvang Prokino De Cirkel

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

 

Prokino De Cirkel

Prins Bernardstraat 11

9402 AR Assen

 

Contactgegevens

Tel.: 0528 - 267546

Email: hoogeveen@prokino.nl

Je vindt onze gezellige peuteropvang aan de Prins Bernardstraat in Assen, in het pand van basisschool De Cirkel en BSO De Cirkel. Voor de peuters hebben we ons eigen, knusse lokaal waar jouw kind fijn kan spelen met leeftijdsgenootjes. Iedere dag gaan we ook lekker naar buiten en spelen we op het plein van de school, met de speelmaterialen of in de zandbak.

Onze peuteropvang heeft een christelijk karakter. We bidden met elkaar op de groep bij de start en bij de afsluiting van de peuterochtend en lezen regelmatig een verhaal uit de bijbel.

 

Praktische informatie

Wij zijn op maandag-, dinsdag- donderdag- en vrijdagochtend geopend van 8.00 tot 12.00 uur. Kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud kunnen op deze ochtenden gezellig bij ons komen spelen. Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Op de peuteropvang zijn we op dit moment met 1 peutergroep en houden we een maximum van 16 kinderen aan. Peuters van 2 tot 4 jaar spelen hier samen en leren daardoor ook van elkaar.

Het allerleukste aan Prokino De Cirkel

• Knutselen, dansen en boekjes lezen.
• De zandbak en speeltoestellen op het plein.
• Spelend leren met de activiteiten van Uk & Puk.

Spelend leren met Uk & Puk

Om de ontwikkeling van jouw peuter te stimuleren, werken we metVoor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) van Uk& Puk. De activiteiten uit het VVE-programma laten jouw peuter al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen waardoor jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder ontwikkelt.

Samen groot worden

In de peuteropvang helpen we jouw peuter met een soepele overgang naar de basisschool. Dat doen onze pedagogisch medewerkers met de activiteiten die zij bieden, maar ook door de kinderen in de groep te leren om het samen naar de zin te hebben, om elkaar te respecteren en elkaar te helpen. We werken ook aan zindelijkheidstraining, in aanvulling op thuis, en oefenen met in de kring zitten. Zo worden we samen groot.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor de peuteropvang? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.