Het team van Prokino De Driesprong

 

Zoals u mag verwachten zijn alle medewerkers van Prokino de Driesprong in het bezit van de juiste diploma's en bieden wij professionele kinderopvang van goede kwaliteit. Wij werken met vaste teams op de peuteropvang en BSO, waardoor uw kind steeds dezelfde gezichten ziet en zich snel op z'n gemak voelt. Naast een vaste groepsleider staat er vaak ook een vrijwilliger of stagair op de groep.

 

Aly

Mijn naam is Aly Dekker. Werkzaam binnen de kinderopvang sinds 2003. Ooit begonnen als pedagogisch medewerker. Nu leidinggevende van een aantal locaties in Hoogeveen en Assen, waaronder De Driesprong. Het werken in de kinderopvang geeft mij veel energie. Het kind zelf, wat een natuurlijke drang tot groei en ontwikkeling heeft te mogen begeleiden en te ondersteunen geeft veel voldoening. In de rol als leidinggevende tracht ik dit te doen door invulling te geven aan de randvoorwaarden door zo goed mogelijk een omgeving te creëren waarin deze groei optimaal kan worden ingezet.

 

 

Ruth

Ik ben Ruth en werk al een aantal jaren voor Prokino Kinderopvang. Ik heb de afgelopen jaren gewerkt op verschillende locaties van Prokino in het noorden. Op dit moment werk ik werk op de BSO en op de Peuteropvang zowel in Assen als in Groningen. Deze afwisseling vind ik erg leuk. Sinds januari 2019 ben ik assistent-leidinggevende op de locaties de Driesprong en Cirkel in Assen en het Palet in Groningen. Ik doe dit met veel plezier en enthousiasme. Door zelf nog op de groep te werken hou ik affiniteit met mijn collega's en de kinderen. Daar krijg ik weer energie van!

 

 

Jannet

Hallo, ik ben Jannet en werk sinds augustus 2019 als pedagogisch medewerkster bij BSO de Driesprong Assen. Ik doe dit werk met heel veel plezier. Samen met de kinderen binnen (knutsel)activiteiten doen of buiten meedoen/spelen met de kinderen, daar geniet ik erg van. Ieder kind is uniek, en heeft het recht om gezien te worden. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen op de BSO en dat ze mogen en kunnen zijn wie ze zijn. Daarom is het iedere dag weer een nieuwe uitdaging om er een gezellige en fijne middag van te maken bij de BSO, samen met mijn collega's. 

 

Leonie

Mijn naam is Leonie, sinds 2015 werkzaam bij Prokino op BSO de Cirkel en de Driesprong.

Het leukste aan dit werk vind ik het moment als de kinderen net uit school komen. De een is vrolijk, de ander heeft een baaldag. Ik geniet van de gesprekken die we met elkaar hebben. 

Samen met mijn collega's proberen we er elke middag weer een gezellige van te maken.

 

Lauren

Mijn naam is Lauren, ik ben 20 jaar, kom uit Assen en ben nieuw bij Prokino! Ik heb hiervoor de opleiding onderwijsassistent afgerond, en vind het dus heel leuk om met kinderen te werken en te spelen. Ik zal voornamelijk werken en te zien zijn op de Driesprong en af en toe een keer invallen op de Cirkel. Tot snel!!