Het team van Prokino De Driesprong

 

Zoals u mag verwachten zijn alle medewerkers van Prokino de Driesprong in het bezit van de juiste diploma's en bieden wij professionele kinderopvang van goede kwaliteit. Wij werken met vaste teams op de peuteropvang en BSO, waardoor uw kind steeds dezelfde gezichten ziet en zich snel op z'n gemak voelt. Naast een vaste groepsleider staat er vaak ook een vrijwilliger of stagair op de groep.

 

 

Aly

Mijn naam is Aly Dekker. Werkzaam binnen de kinderopvang sinds 2003. Ooit begonnen als pedagogisch medewerker. Nu leidinggevende van een aantal locaties in Hoogeveen en Assen, waaronder De Driesprong. Het werken in de kinderopvang geeft mij veel energie. Het kind zelf, wat een natuurlijke drang tot groei en ontwikkeling heeft te mogen begeleiden en te ondersteunen geeft veel voldoening. In de rol als leidinggevende tracht ik dit te doen door invulling te geven aan de randvoorwaarden door zo goed mogelijk een omgeving te creëren waarin deze groei optimaal kan worden ingezet.

 

Mathilde

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Prokino. Naast mijn werk op de BSO ben ik thuis ook gastouder. Het is belangrijk dat kinderen een veilige plek hebben waar ze na schooltijd kunnen ontspannen, spelen, knutselen enzovoorts. Fijn dat ik zo'n veilige omgeving mag creëren op de BSO. Naast knutselen en spelen, vind ik het ook erg leuk om kinderen (nieuwe) sportactiviteiten aan te bieden op de buitenschoolse opvang. Kinderen maken dan kennis met verschillende sporten en spelletjes. Elke middag is weer anders. Communicatie met ouders is voor mij van groot belang. Ouders kennen hun kind het beste en kunnen mij leren wat voor hun kind belangrijk is.