Het team van Prokino De Driesprong

 

Zoals u mag verwachten zijn alle medewerkers van Prokino de Driesprong in het bezit van de juiste diploma's en bieden wij professionele kinderopvang van goede kwaliteit. Wij werken met vaste teams op de peuteropvang en BSO, waardoor uw kind steeds dezelfde gezichten ziet en zich snel op z'n gemak voelt. Naast een vaste groepsleider staat er vaak ook een vrijwilliger of stagair op de groep.

 

 

Aly

Mijn naam is Aly Dekker. Werkzaam binnen de kinderopvang sinds 2003. Ooit begonnen als pedagogisch medewerker. Nu leidinggevende van een aantal locaties in Hoogeveen en Assen, waaronder De Driesprong. Het werken in de kinderopvang geeft mij veel energie. Het kind zelf, wat een natuurlijke drang tot groei en ontwikkeling heeft te mogen begeleiden en te ondersteunen geeft veel voldoening. In de rol als leidinggevende tracht ik dit te doen door invulling te geven aan de randvoorwaarden door zo goed mogelijk een omgeving te creëren waarin deze groei optimaal kan worden ingezet.

 

Sandra

Graag stel ik mij even aan jullie voor. Ik ben Sandra en ben sinds 2017 werkzaam als pedagogisch medewerker bij Prokino. Ik sta op de peutergroep van de Driesprong en op de BSO van de Cirkel. Op beide groepen werk ik met veel plezier. Ik vind het leuk en uitdagend om de jongste kinderen op een spelenderwijs dingen te leren en de ontwikkelingen te zien die ze van 2 tot 4 jaar meemaken. Voor de kinderen van de BSO vind ik het belangrijk dat er een veilige sfeer is waarin zij zichzelf kunnen zijn en waar zij na een lange schooldag ieder op hun eigen manier kunnen bijkomen. Hier draag ik graag aan bij!

 

Ruth

Ik ben Ruth en werk al een aantal jaren voor Prokino Kinderopvang. Ik heb de afgelopen jaren gewerkt op verschillende locaties van Prokino in het noorden.

Op dit moment werk ik werk op de BSO en op de Peuteropvang zowel in Assen als in Groningen. Deze afwisseling vind ik erg leuk. Sinds januari 2019 ben ik assistent-leidinggevende op de locaties de Driesprong en Cirkel in Assen en het Palet in Groningen. Ik doe dit met veel plezier en enthousiasme. Door zelf nog op de groep te werken hou ik affiniteit met mijn collega's en de kinderen. Daar krijg ik weer energie van!

 

 

Jannet 

Hallo, ik ben Jannet en werk sinds augustus 2019 als pedagogisch medewerkster bij BSO de Driesprong Assen. Ik doe dit werk met heel veel plezier. Samen met de kinderen binnen (knutsel)activiteiten doen of buiten meedoen/spelen met de kinderen, daar geniet ik erg van. Ieder kind is uniek, en heeft het recht om gezien te worden. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen op de BSO en dat ze mogen en kunnen zijn wie ze zijn. 

Daarom is het iedere dag weer een nieuwe uitdaging om er een gezellige en fijne middag van te maken bij de BSO, samen met mijn collega's. Naast mijn werk op de BSO werk ik nu ook nog als huishoudelijk medewerkster bij een thuiszorgorganisatie.

 

Linda
Hallo, ik ben Linda en werk bij de BSO op De Cirkel en bij de peutergroep De Driesprong. Dinsdag en donderdag zijn meestal mijn werkdagen. Op de BSO speel ik vaak spelletjes met de kinderen, knutselen we samen en nog veel meer. Ieder kind is uniek, een parel in Gods hand. Zo heeft ieder kind iets want hem of haar speciaal maakt. En ik vind het geweldig om te zien met wat voor creatieve en leuke activiteiten en verhalen de kinderen aankomen. Daardoor is bij  ons op de BSO is geen enkele dag hetzelfde.