Welkom bij de Driesprong

 

Onder het dak van basisschool De Driesprong, biedt Prokino buitenschoolse opvang (4-12 jaar) aan. De ruimtes van Prokino bevinden zich op de benedenverdieping van het schoolgebouw. De BSO heeft een huiselijke, warme en betrokken sfeer. Onder leiding van onze professionele en enthousiaste pedagogisch medewerkers kan uw kind met leeftijdsgenootjes spelen en spelend leren. De locatie is verantwoord ingericht om te spelen, maar ook te ontspannen. Zowel voor de jongere als voor de oudere kinderen is er een ruim aanbod aan leeftijdsgericht speelgoed. Voor ieder wat wils!

 

Groepsruimte

Onze groepsruimte is zo ingericht dat er een vertrouwde en veilige omgeving is ontstaan. Dit geeft kinderen de gelegenheid zich snel thuis te voelen bij elkaar en bij ons team. In de ruimte zijn verschillende speelhoeken en er is natuurlijk een heerlijke bank om even heerlijk rustig een boekje te lezen. De kinderen zelf bepalen waar ze zich op willen richten; spelen, knutselen, sporten, een boekje lezen. 

 

Uitstapjes 

Voor de kinderen worden in de vakanties regelmatig uitjes georganiseerd. Dit gebeurt altijd in overleg met de ouders. Wij gaan o.a. naar musea, speeltuin, bos of het strand. De uitstapjes proberen we zoveel mogelijk vast te leggen op foto, zodat u nadien nog een beetje kunt meegenieten van de dag die uw kind heeft beleefd. De foto's worden op de groep gehangen worden of ze worden op een andere manier met u gedeeld.

 

Samen met ouders

Het welbevinden en de ontwikkeling van ieder kind staat bij Prokino De Driesprong voorop. Waar nodig, stimuleren we de kinderen. Contact met u als ouder over het welbevinden van uw kind vinden wij van groot belang. Mocht u naast de regulier breng- en haalmomenten een uitgebreider gesprek met de groepsleiding aan willen gaan, dan is er altijd de mogelijkheid om hier een afspraak voor te maken.