Welkom bij BSO Goochem

 

Kinderopvang Goochem biedt op de Ichthusschool in Amsterdam Osdorp naschoolse opvang aan voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Onze locatie biedt ruimte aan maximaal 30 kinderen per dag. BSO Goochem biedt flexibele, betaalbare opvang van kwaliteit. Uw kind kan ook bij ons terecht in de schoolvakanties en op studiedagen.

 

Een huiselijke sfeer

BSO Goochem is gehuisvest in de Ichthusschool in Amsterdam Osdorp. Dit is een mooi, nieuw gebouw met een huiselijke sfeer en voldoende speelruimte. Het is er gezellig ingericht. Uw kind zal zich hier dan ook snel thuis voelen. Uw kind kan binnendoor vanuit het klaslokaal naar onze groepsruimte lopen. Wij hebben ook een eigen ingang aan de Louis Davidsstraat.

 

Spelactiviteiten

Wij werken met een vast team van leidsters. Zij zijn allemaal in het bezit van de juiste diploma's en beschikken over voldoende werkervaring. Dit pedagogisch team organiseert tal van spelactiviteiten. Op onze BSO locatie wordt geknutseld, gelezen en er worden spelletjes gespeeld. Naast de aangeboden spelactiviteiten, wordt de kinderen ook de mogelijkheid geboden vrij te spelen. Hierin proberen wij altijd een juiste balans te vinden.

 

 

Schoolplein en gymzaal

Bij mooi weer maken we gebruik van het schoolplein. Hier kunnen de kinderen heerlijk rennen, (bal)spelletjes doen en kastelen bouwen in de zandbak. Bovendien heeft BSO Goochem beschikking over de gymzaal in het gebouw, waardoor de kinderen ook bij regenachtig weer heerlijk kunnen bewegen.

 

 

 

Persoonlijk contact

BSO Goochem vindt openheid en transparantie erg belangrijk. Als professionele organisatie willen wij u graag opvang van kwaliteit leveren. Om de kinderen zo goed mogelijk op te kunnen vangen is ieder persoonlijk contactmoment met de ouders dan ook belangrijk voor ons. Tijdens het ophaal,- en wegbrengmoment hebben wij dan ook persoonlijk contact met u. We nemen de tijd voor ouders en ook tijdens de jaarlijkse 10-minuten-gesprekken bespreken we graag de voortgang van het kind.