Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino Imme Buiten

Naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

 

Imme Buiten

Hulkestein 45

7339 AW Ugchelen

 

Contactgegevens

Tel.: 055-5334147

Email: imme@prokino.nl

Je vindt onze gezellige BSO in het scoutinggebouw aan de rand van Ugchelen, vlakbij het bos. We heten dan ook niet voor niks Prokino Imme ‘Buiten', want buiten spelen, daar is bij ons volop ruimte voor. We zijn een echte natuur-BSO en zijn meestal met de kinderen in het bos te vinden of op het terrein om het gebouw.

Om naar de BSO te komen halen we kinderen met de bakfiets op van verschillende basisscholen in de buurt: bij de Touwlader/Bouwhof, Eloys en De Eendrachtschool.

Praktische informatie

We vangen jouw kind na schooltijd met liefde op van 14.15 tot 18.00 uur, op maandag tot en met vrijdag. Op aanvraag kan jouw kind ook tot 19.00 uur bij ons terecht. Onze groepen hebben maximaal 20 kinderen.

Tijdens de schoolvakanties kan jouw kind de hele dag bij ons komen spelen: van 07.30 tot 18.30 uur.

Het allerleukste aan BSO Prokino Imme Buiten

• Spelen in het bos.
• Hutten bouwen.
• De leuke sport- en spelactiviteiten.

Ruimte om te spelen en ontspannen

Bij Prokino Imme Buiten beginnen we de middag met een eet- en drinkmoment om na te praten over de schooldag. Daarna kiezen de kinderen zelf waar zij na een dag school behoefte aan hebben. Het liefst spelen we lekker buiten, maar als jouw kind liever een boekje leest kan dat natuurlijk ook. Met voldoende speelmaterialen en de enorme buitenruimte heeft jouw kind alle ruimte om te spelen of lekker te ontspannen.

Genoeg te beleven!

Ons activiteitenprogramma is vooral gericht op buitenactiviteiten. Onze BSO wordt geleid door een echte outdoor expert die wordt bijgestaan door onze ervaren pedagogisch medewerkers. Samen zorgen ze ervoor dat het ook activiteiten zijn waardoor de kinderen hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Bijvoorbeeld een hut bouwen, proefjes doen, kunst maken met gevonden natuurschatten, en allerlei sport- en spelactiviteiten in het bos of op het speelterrein.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij ons kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.