Activiteiten bij Prokino in Berkel en Rodenrijs

 

Stichting Prokino wil alle kinderen op de buitenschoolse opvang een zo gevarieerd mogelijk activiteitenprogramma aanbieden. Voor dit doel zijn er meerdere activiteitenprogramma's opgezet waarmee kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen, ontdekken wat ze leuk vinden en waarbij hun creativiteit wordt gestimuleerd. Zo werken wij op onze BSO onder andere met het activiteitenprogramma DOEN! en worden er regelmatig extra workshops georganiseerd. Voor ieder kind is er wel iets te beleven!

 

BSO Activiteitenprogramma DOEN!

Alle BSO locaties van Prokino bieden het speciaal door Stichting Prokino ontwikkelde activiteitenprogramma DOEN! aan. Met DOEN! worden er aan de hand van diverse thema's allerlei (spel)activiteiten georganiseerd, waarmee de kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling worden gestimuleerd. Meer informatie over ons DOEN! programma vindt u hier.

 

Uitdagende workshops 'Bij Prokino'

BSO Prokino Kwakelbinkie is enkele jaren geleden gestart met het aanbieden van extra activiteiten in de vorm van workshops. Zo worden er onder andere workshops kunst, techniek en sport georganiseerd. De lessen zijn speciaal voor kinderen die geïnteresseerd zijn in deze thema's. De inhoud van de workshops wordt altijd afgestemd op leeftijd, vaardigheden en het interessegebied van de kinderen. Voor meer informatie over een van de workshops kunt u op één van onderstaande links klikken.

 

Kunst Bij Prokino

Muziek Bij Prokino

Sport Bij Prokino

Techniek Bij Prokino

 

De activiteitencarrousel

Op onze BSO organiseren we maandelijks een ‘activiteitencarrousel'. Tijdens deze activiteitencarrousel, die een twee weken duurt, worden er diverse extra activiteiten voor alle kinderen georganiseerd. De activiteitencarrousel komt maandelijks terug bij BSO Prokino Kwakelbinkie. Voor meer informatie over dit concept kunt u hier klikken.