De leukste activiteiten op de BSO

 

Prokino wil alle kinderen op de BSO een zo gevarieerd mogelijk activiteitenprogramma aanbieden. Daarom organiseren we een grote diversiteit aan activiteiten, waarmee kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen, ontdekken wat ze leuk vinden en waarbij hun creativiteit wordt gestimuleerd.

 

Activiteitenprogramma DoenKids

Het BSO activiteitenprogramma DoenKids biedt zowel voor de doordeweekse dagen als tijdens de vakantieweken een gevarieerd programma aan activiteiten en workshops. Er is wordt altijd wel iets leuks georganiseerd waarmee de kinderen actief bezig kunnen zijn. Er wordt bijvoorbeeld geknutseld, maar er is ook heel veel ruimte voor sport, spel, proefjes en natuur. Daarnaast spelen we met het programma graag in op de actualiteit, bijvoorbeeld tijdens de Kinderboekenweek en de Nationale Modderdag.

 

Activiteitencarrousel

Op onze BSO organiseren we maandelijks een activiteitencarrousel. Tijdens deze periode, die 2 weken duurt, worden er diverse extra activiteiten voor alle kinderen georganiseerd. De ideeën voor activiteiten worden door de kinderen zelf voorgedragen. Een week voorafgaand aan de carrousel vragen wij namelijk aan de kinderen welke activiteiten ze graag op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag willen doen. De afgelopen edities zijn er vele verschillende activiteiten voorbijgekomen, waaronder koken, muziek & dans, een relaxmiddag en sport & spel. De kinderen kunnen tijdens de 2 weken van de activiteitencarrousel steeds zelf kiezen aan welke activiteit(en) ze willen deelnemen.