Het team van Prokino Kwakelbinkie

 

Op onze buitenschoolse opvang werken wij uitsluitend met gekwalificeerde medewerkers conform de opleidingseisen zoals in de CAO Kinderopvang opgenomen zijn. Daarnaast worden onze medewerkers middels de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) continue gescreend. De werkwijze van de pedagogisch medewerkers is afgestemd op het pedagogisch beleid van ons kindercentrum.

 

Het team van BSO Prokino Kwakelbinkie bestaat uit jonge medewerkers met actuele kennis én oudere medewerkers met jarenlange pedagogische ervaring. Daarnaast werken wij met een vaste invalpoule; op deze manier ziet uw kind altijd een vast gezicht.

 

U kunt hieronder kennis maken met ons team!

 

Nella Hoek
Functie: regiomanager
Mijn naam is Nella Hoek. In 2006 ben ik bij Prokino begonnen als stagiaire bij de BSO. Daarna ben ik op verschillende locaties werkzaam geweest als pedagogisch medewerker en zo doorgegroeid naar de functie assistent-leidinggevende. In 2009 heb ik mijn managementopleiding behaald en kreeg ik de kans om als leidinggevende verder te gaan. Inmiddels valt de hele regio Rotterdam en om streken (Gouda, Capelle en Berkel en Rodenrijs) onder mijn verantwoordelijkheid. Naast mijn baan als leidinggevende ben ik ook intern auditor binnen Prokino om de kwaliteit binnen de organisatie te waarborgen. Ik heb een veelzijdige baan, die elke dag weer anders is. Dit houdt het werk uitdagend en interessant. Het dagelijks werken met mensen in verschillende doelgroepen en leeftijden is mijn 'hobby' waar ik elke dat opnieuw weer erg veel plezier aan beleef. 

 

Bianca Feenstra

Functie: staf-/beleidsmedewerker

Mijn naam is Bianca. Ik heb een enorme passie voor het werken met kinderen; het ondersteunen en begeleiden van kinderen is een rode draad die door mijn leven loopt. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt met kinderen, zowel in groepen in de jeugdhulpverlening als op groepen in de kinderopvang. Na mijn studie als Pedagoog ben ik enkele jaren werkzaam geweest als leidinggevende van een aantal kinderopvanglocaties binnen Prokino. Inmiddels stuur ik vanuit het pedagogische vlak de teams aan in de regio Rotterdam en omstreken. Opvoeden en het ondersteunen van kinderen in hun ontwikkeling is primair de verantwoordelijkheid van ouders. Graag zorg ik er met Prokino voor dat wij een goede aanvulling zijn op de thuissituatie. Daarnaast bieden wij alle kinderen extra ontwikkelingsmogelijkheden. Dit alles uiteraard in nauwe samenwerking met ouders en overige betrokkenen vanuit onze missie 'Samen groot worden'.

 

Razzia Imamali

Functie: assistent-leidinggevende

Mijn naam is Razzia en ik ben in 2011 als oproepkracht bij Prokino begonnen. Al snel stond ik als vaste leidster op de groep bij de Dwergen, waar ik nu al jaren met heel veel plezier sta. Werken met kinderen is iets wat ik altijd heb willen doen. Knutselen, buiten spelen, activiteiten doen.. noem het maar op, ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn! Maar werken met kinderen is niet alleen spelletjes doen en liedjes zingen, ook de verschillende ontwikkelingsfases die de kinderen ondergaan hebben mij altijd gefascineerd. De kinderen zien groeien in hun zelfstandigheid, dat is waar ik het voor doe! Als je met kinderen werkt is geen dag hetzelfde. Omdat ze zo onvoorspelbaar zijn sta je elke dag weer voor een grote verrassing, wat het werk weer extra uitdagend maakt. Naast mijn werk als pedagogisch medewerker bij de Reuzen ben ik sinds juni 2018 ook werkzaam als assistent leidinggevende van Prokino Kwakelbinkie. De veelzijdigheid in mijn werk maakt het dat ik elke dag weer met plezier naar mijn werk kom. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met vrienden en familie en ga ik vaak een hapje eten of gezellig een drankje doen. Hoewel ik heel veel van mijn familie en vrienden houd, vind ik het ook heerlijk om mezelf af te sluiten voor de wereld en lekker alleen languit op de bank heel veel series te kijken. Verder houd ik van eten en vind ik het leuk om altijd weer nieuwe receptjes uit te proberen. En lekker eten is iets waar je mij elke dag voor wakker kan maken!

 

Marjan Punt

Functie: administratie

Mijn naam is Marjan en sinds april 2007 ben ik werkzaam bij Prokino. Naast alle administratieve werkzaamheden voor de locaties van Rotterdam Noord zal ik de kindplanning voor alle locaties van onze regio gaan verzorgen. Dit betreft alle locaties Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Gouda en Rotterdam. Door de diversiteit aan werkzaamheden en het dagelijkse contact met ouders en kinderen werk ik met veel plezier bij Prokino. Graag tot ziens!

 

Pedagogisch medewerkers

 

Annelies

Mijn naam is Annelies, maar ik word door de kinderen Juf Lies genoemd. Ik ben sinds mei 2010 als pedagogisch medewerkster werkzaam op BSO Prokino Kwakelbinkie. Ik heb een verpleegkundige achtergrond; van 1995 tot en met 1998 heb ik gewerkt in het toenmalige Dijkzigt ziekenhuis, nu EMC geheten. Ik ben via de overblijf van de Kwakelschool, wat ik al 13 jaar ook nog ernaast doe, terecht gekomen bij Prokino. Ik heb korte tijd gewerkt op de Smurfen groep, maar ik ben al snel overgeplaatst naar de groep de Reuzen. Hier werk ik met heel veel plezier; ik vind het gezellig om met de kinderen op stap te gaan, activiteiten te doen of zomaar even lekker te kletsen. We hebben een heel gezellig team en ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. Contact met de ouders vind ik heel belangrijk, ik maak altijd even tijd vrij voor een praatje. Ik ben zelf moeder van een zoon. In mijn vrije tijd ga ik altijd mee met naar de voetbalwedstrijden van mijn zoon, of we gaan samen naar een wedstrijd van Feyenoord. Daarnaast probeer ik regelmatig wat leuks met mijn vriendinnen te doen. Omdat ‘het verpleegkundige' altijd in me blijft, heb ik mezelf ook als vrijwilligster aangemeld bij Hartveilig wonen. 

 

 

Esra

Mijn naam is Esra. Ik ben geboren in Turkije en in 2001 ben ik naar Nederland gekomen. Ik heb de opleiding Sociaal Cultureel Werker gevolgd, hiervan heb ik in 2007 mijn diploma behaald. Hierna ben ik gelijk begonnen met werken bij Prokino. Ik ben begonnen bij de groep de Kangoeroes. Tot nu toe heb ik met vier BSO groepen gewerkt. Nu sta ik bij de Smurfen. Ik ben dol op kinderen, zelf heb ik ook een dochter. In mijn vrije tijd ben ik altijd met haar en doen we elke keer iets leuks. 

 

 

 

 

Sevda

Mijn naam is  Sevda. Ik ben in 1982 in Rotterdam geboren, ik ben getrouwd en heb vier kinderen. Ik heb de opleiding SPW gedaan. In 2012 ben ik bij Prokino als stagiaire begonnen en daarna heb ik drie jaar als invalkracht gewerkt op verschillende locaties. Nu werk ik al een tijdje als vaste leidster bij de Kabouters. Met kinderen werken en tijd met ze doorbrengen is iets wat ik altijd al heb gewild, vandaar dat ik voor deze baan heb gekozen. Ik heb het heel erg naar mijn zin op onze locatie. Prokino Kwakelbinkie heeft een gezellige sfeer en leuke, lieve collega's.