Openingstijden

Buitenschoolse opvang Prokino Kwakelbinkie in Berkel en Rodenrijs is 52 weken per jaar elke werkdag geopend en heeft ruime openingstijden die naadloos aansluiten op de schooltijden van uw kind(eren). Onze locatie is alleen gesloten tijdens erkende feestdagen. Prokino Kwakelbinkie biedt daarnaast mogelijkheden voor flexibele opvang. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!

 

Openingstijden buitenschoolse opvang

Naast buitenschoolse opvang, biedt Prokino Kwakelbinkie ook voorschoolse opvang (VSO). Dit is mogelijk vanaf 07.00 uur tot aanvang van de school. De kinderen worden dan door de pedagogisch medewerkers naar school gebracht.

 

 Openingstijden Voorschoolse Opvang en Buitenschoolse Opvang

 

VSO

BSO

Maandag

07.00 - aanvang school

14.45 - 18.30 uur

Dinsdag

07.00 - aanvang school

14.45 - 18.30 uur

Woensdag

07.00 - aanvang school

12.00 - 18.30 uur

Donderdag

07.00 - aanvang school

14.45 - 18.30 uur

Vrijdag

07.00 - aanvang school

14.45 - 18.30 uur

 

Vervroegde en verlengde opvang

Indien u uw kind vroeger naar de opvang wilt brengen en/of later wilt ophalen, kunt u contactmet ons opnemen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. U kunt structureel of incidenteel gebruik maken van deze extra opvangtijden.

 

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties is Prokino Kwakelbinkie maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.30 uur geopend. Indien u een contract heeft voor voorschoolse opvang tijdens de vakantieweken, kunt u uw kind(eren) ook tijdens de schoolvakantiedagen brengen vanaf 07.00 uur. Ook tijdens deze periode is het mogelijk om zowel vervroegde als verlengde opvang af te nemen.

 

Ruildagen, flexibele opvang en incidentele opvang

Heeft u een keer opvang nodig op een andere dag? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Binnen een kalenderkwartaal kunt u, mits er voldoende ruimte is op de groep, altijd ruilen. Dit dient u vooraf aan te geven bij de locatie en/of administratie. Uiteraard is deze service geheel gratis.

Naast uw reguliere contract bieden we ook de mogelijkheid voor extra afname. U kunt hierover contact met ons opnemen voor extra informatie.

 

Tevens biedt BSO Prokino Kwakelbinkie ook flexibele en incidentele opvang aan. Kijk hier voor de mogelijkheden en tarieven.