Openingstijden

 

Prokino Kwakelbinkie is 52 weken per jaar elke werkdag geopend en heeft ruime openingstijden die naadloos aansluiten op de schooltijden van uw kind(eren). Onze locatie is alleen gesloten tijdens erkende feestdagen.

 

Openingstijden VSO en BSO

Naast buitenschoolse opvang, biedt Prokino Kwakelbinkie ook voorschoolse opvang (VSO). De voorschoolse opvang is mogelijk vanaf 07.00 uur tot aanvang van de school. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je kind, indien gewenst, kan ontbijten en even kan spelen. Vervolgens worden de kinderen naar school gebracht. Na schooltijd staan de pedagogisch medewerkers op het schoolplein om de kinderen weer uit school op te halen.

 

Openingstijden

 

VSO

BSO

Maandag

07.00 – aanvang school

einde school – 18.30 uur

Dinsdag

07.00 – aanvang school

einde school – 18.30 uur

Woensdag

07.00 – aanvang school

einde school – 18.30 uur

Donderdag

07.00 – aanvang school

einde school – 18.30 uur

Vrijdag

07.00 – aanvang school

einde school – 18.30 uur

 

Vervroegde en verlengde opvang

Indien je je kind vroeger naar de opvang wilt brengen en/of later wilt ophalen, kun je contact opnemen met onze medewerkers. Wij kijken graag naar de mogelijkheden.

 

Opvang tijdens de schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties is Prokino Kwakelbinkie van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.30 uur geopend. Indien je een contract hebt voor voorschoolse opvang tijdens de vakantieweken, kun je je kind(eren) ook tijdens de schoolvakantiedagen brengen vanaf 07.00 uur. Ook tijdens deze periode is het mogelijk om zowel vervroegde als verlengde opvang af te nemen.

 

Ruildagen

Heb je een keer opvang nodig op een andere dag? Dan kun je via onze OuderApp Konnect een ruildag aanvragen. Binnen ons ruilbeleid heb je de mogelijkheid om per kalenderjaar 15 keer te ruilen.

 

Flexibele opvang en extra afname

Naast reguliere contracten bieden we ook de mogelijkheid voor flexibele opvang en is extra afname mogelijk. Kijk hier voor de contractvormen en de tarieven. Voor meer informatie kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee over opvangmogelijkheden die zo goed mogelijk bij jouw persoonlijke situatie en wensen aansluiten.