Kunst Bij Prokino in Berkel en Rodenrijs

 

Leren | Ontwerpen | Creëren

Droomt uw kind er ook van om een echte kunstenaar te worden? Dat kan bij Kunst Bij Prokino! Kinderen leren hier hun eigen beeld te boetseren, hoe ze beelden moeten gieten en welke kunsttechnieken en -materialen er allemaal zijn. Onder begeleiding van een professionele kunstenaar gaan kinderen aan de slag Bij Prokino en wordt hun creativiteit en kunstzinnige talent ontwikkeld en gestimuleerd. In verschillende lessen ontdekken kinderen hoe gevarieerd kunst kan zijn.

 

Voor wie?

De lessen zijn geschikt voor alle basisschoolleerlingen vanaf 8 jaar met interesse in kunst. De lessen worden afgestemd op leeftijd, kennis en vaardigheden. Voor en na de lessen is er op de locatie ruimte voor eten, drinken, vrij spel binnen en buiten, of andere leuke activiteiten. Iedereen kan deelnemen aan de lessen, dus ook kinderen die niet bij ons op de opvang zitten.

 

Aanmelden

Aanmelding voor de lessen van Kunst Bij Prokino kan per mail naar l.nuijten@prokino.nl. Let op: er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar!

 

Kosten

De kosten voor Kunst Bij Prokino zijn €44,25 naast de reguliere kinderopvangkosten. Zit uw kind nog niet bij ons op de BSO, maar wil hij/zij toch graag deze workshop volgen, neem dan contact op met Leontine Nuijten via l.nuijten@prokino.nl

 

Inspiratie

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier voor inspiratie.

 

Lesdata Kunst Bij Prokino

Op dit moment wordt de eerste editie van Kunst Bij Prokino in Berkel en Rodenrijs afgerond. Zodra er een tweede editie van start gaat, zullen wij u hierover informeren.

 

De docent van Kunst Bij Prokino

Mijn naam is Leo Nellestein. Vanaf 1986 ben ik actief als beeldend kunstenaar. In het begin werkte ik vooral met hout. Het is heerlijk materiaal om mee te werken, door de fijne textuur en geur. De tekening en de kleur van het hout bepaalden het uiteindelijke resultaat. Enkele jaren later ben ik ook begonnen met het bewerken van steen. Het werken van hout en steen leidde tot verrassende combinaties. Na verloop van tijd begon ik steeds meer uitstapjes te maken naar nieuwe materialen, zoals beton, RVS of polyester. In het het voorjaar van 2016 ben ik begonnen met het geven van de workshop Kunst Bij Prokino op de locatie Prokino Kwakelbinkie in Berkel en Rodenrijs. Voor meer informatie over mijn werk kunt u mijn website bezoeken.