NIEUW: Muziek Bij Prokino

 

Leren | Spelen | Optreden

Is uw kind erg muzikaal en wilt hij of zij graag leren hoe je een instrument moet bespelen? Dat kan bij Muziek Bij Prokino. Tijdens deze editie van de workshop staat de gitaar centraal.  Onder begeleiding van een ervaren gitaarspeelster leren de kinderen, naast enkele theoretische kennis over het instrument, de basiskneepjes van het gitaarspelen. Dit wordt gedaan middels leuke en speelse activiteiten. Tijdens de workshop zal er met de geleerde theorie en het oefenen van een liedje naar een kleine voorstelling toegewerkt worden.

 

Voor wie?

De workshop wordt momenteel aangeboden voor kinderen in de leeftijd vanaf 7 jaar met interesse in muziek en het leren spelen van gitaar. De lessen van deze workshop zullen gericht zijn op beginners. Ook als uw kind nog niet bij ons op de BSO zit, kan hij of zij deelnemen aan de lessen.

 

Kosten

De kosten voor Muziek Bij Prokino zijn €35,- naast de reguliere kinderopvangkosten. Zit uw kind nog niet bij ons op de BSO, maar wil hij/zij toch graag deze workshop volgen? Neem dan contact op met Leontine Nuijten via l.nuijten@prokino.nl.

 

Aanmelden

Aanmelding voor de lessen van Muziek Bij Prokino kan alleen per e-mail naar l.nuijten@prokino.nl. Let op: deze workshop biedt slechts plaats voor zes kinderen!

 

Wanneer?

De lessen vinden plaats op de BSO van Prokino Kwakelbinkie. Onlangs is de eerste editie van Muziek Bij Prokino afgesloten. Zodra er weer nieuwe lessen van start gaan, zullen wij u hierover informeren. 

 

De docent van Muziek Bij Prokino

Mijn naam is Michelle. Zelf speel ik op een elektrische gitaar, maar ook spelen op de akoestische gitaar doe ik graag. Eén keer in de week ga ik zelf ook nog naar gitaarles toe, om mijn eigen spel nog beter te maken. Naast het spelen van gitaar heb ik ook een invalcontract hier bij Prokino.

Hoewel mijn voorkeur uitgaat naar het spelen van rockmuziek, speel ik ook vaak kinderliedjes. De reden dat ik kinderliedjes speel is zodat ik mijn gitaar mee kan nemen naar Prokino om gitaar te spelen voor de kinderen van de hele dagopvang en van de buitenschoolse opvang, dat vind ik super om te doen! Daarnaast vind ik het ook leuk om liedjes van andere genres te spelen.