NIEUW: Sport Bij Prokino

 

Houd jij van sporten en vind je het fijn om een hele middag sportief bezig te zijn? Dan zijn de middagen Sport Bij Prokino iets voor jou!

 

Sporten | Actief | Gezond

Onder begeleiding van een sportieve en enthousiaste docent zullen de kinderen kennismaken met diverse sporten. Iedere les heeft een ander thema. Zo zal één van de middagen in het teken staan van balsporten, één met atletiekonderdelen, één met kleine spelvormen, enzovoorts. Natuurlijk zal er ook een middag ingevuld worden met wat de kinderen graag willen doen en leren. Eén van de bijeenkomsten betreft een vakantiedag en tijdens deze bijeenkomst zullen de kinderen samen met de docent een passend uitstapje maken. Na afloop van de workshop ontvangt ieder kind een leuk certificaat.

 

Voor wie?

De workshops wordt momenteel aangeboden voor kinderen in de leeftijd van 5, 6 en 7 jaar oud met een interesse in sport. Het programma wordt afgestemd op leeftijd, kennis en vaardigheden. Iedereen binnen en buiten Prokino kan deelnemen aan de workshops.

 

Kosten

De kosten voor Sport Bij Prokino zijn €33,- naast de reguliere kinderopvangkosten. Zit uw kind nog niet bij ons op de BSO, maar wil hij/zij toch graag deze workshop volgen? Neem dan contact op met Leontine Nuijten via l.nuijten@prokino.nl.

 

Aanmelden

Aanmelding voor de lessen van Sport Bij Prokino kan alleen per e-mail naar l.nuijten@prokino.nl. Let op: er is slechts plaats voor 10 kinderen!

 

Wanneer?

De lessen worden gegeven op BSO Prokino Kwakelbinkie in Berkel en Rodenrijs. Zodra er weer een nieuw blok van Eisvrij van start gaat, zullen we u hierover informeren.