Techniek Bij Prokino in Berkel en Rodenrijs

 

Leren | Experimenteren | Uitvinden

Wil uw kind ook graag weten hoe een robot wordt gebouwd? Staat uw kind te trappelen om zijn eigen computerspel of -animatie te maken? Of verwondert hij/zij zich graag over licht en bliksem? Dat kan allemaal bij Techniek Bij Prokino! In verschillende blokken leert uw kind hoe spannend techniek is. Aan de hand van diverse programma's ontdekken de kinderen allerlei onderdelen van techniek. Techniek Bij Prokino maakt gebruik van de meest recente technische snufjes.

 

Voor wie?

De lessen zijn geschikt voor kinderen van 6 - 13 jaar met interesse in techniek. Er worden lessen aangeboden voor jonge en oudere kinderen, zodat de lessen afgestemd kunnen worden op leeftijd, kennis en vaardigheden. Iedereen binnen en buiten Prokino kan deelnemen aan de lessen. Aan het einde van de workshop ontvangen de kinderen een mooi certificaat.

 

Kosten en aanmelden

De kosten voor Techniek Bij Prokino zijn €31,50 naast de reguliere kinderopvangkosten. Aanmelden kan bij Leontine Nuijten, via mail naar l.nuijten@prokino.nl. Ook kinderen die nog niet op de BSO van Prokino zitten maar toch de workshop willen volgen, kunnen zich via deze weg aanmelden. 

 

Inspiratie

Wilt u vast een klein kijkje in de keuken van de wondere wereld van techniek? Kijk dan eens naar dit filmpje over LittleBits, een van de programma's van Techniek Bij Prokino.

Lesdata Techniek Bij Prokino

De lessen vinden plaats op BSO Prokino Kwakelbinkie. De eerste editie van Techniek Bij Prokino is inmiddels afgelopen. Wij zullen u informeren wanneer u zich weer kunt aanmelden voor nieuwe lessen van deze workshop.

 

De docent

Mijn naam is Bianca en ik ben al dertien jaar werkzaam bij Prokino. Ik heb de opleiding SPW4 en de opleiding als praktijkopleider gevolgd. Ik werk bij Prokino Ketelbinkie Schiebroek op de 3+ groep, waar ik de activiteiten voor de VVE verzorg. Ik vind het geweldig om te zien dat peuters zoveel leren. Daarnaast werk ik ook op de buitenschoolse opvang. Het werk vind ik erg leuk, elke dag is anders en daarom verveelt het werk nooit! Vanaf februari 2016 ben ik tevens een van de docenten die Techniek Bij Prokino gaat geven. Zelf ben ik heel creatief en ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Om deze reden ben ik de training voor Techniek Bij Prokino gaan volgen. Het lijkt me namelijk erg leuk om deze kennis over te dragen op de kinderen, zodat zij met veel plezier de lessen Techniek Bij Prokino kunnen volgen!