Activiteiten op de BSO

 

Prokino wil alle kinderen op de BSO een zo gevarieerd mogelijk activiteitenprogramma aanbieden. Daarom organiseren we een grote diversiteit aan activiteiten, waarmee kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen, ontdekken wat ze leuk vinden en waarbij hun creativiteit wordt gestimuleerd.

 

Activiteitenprogramma DoenKids

Het BSO activiteitenprogramma DoenKids biedt zowel voor de doordeweekse dagen als tijdens de vakantieweken een gevarieerd programma aan activiteiten en workshops. Er is wordt altijd wel iets leuks georganiseerd waarmee de kinderen actief bezig kunnen zijn. Er wordt bijvoorbeeld geknutseld, maar er is ook heel veel ruimte voor sport, spel, proefjes en natuur. Daarnaast spelen we met het programma graag in op de actualiteit, bijvoorbeeld tijdens de Kinderboekenweek en de Nationale Modderdag.

 

Uitstapjes

We gaan graag met de kinderen op pad. Zo maken we geregeld een wandeling met de kinderen naar de speeltuin in het Schollebos (dit bos ligt op loopafstand van de BSO), gaan we naar het strandje in Nesselande, naar de kinderboerderij of maken we andere uitstapjes. Ook tijdens de schoolvakanties worden regelmatig uitjes met de kinderen ondernomen naar bijvoorbeeld musea, speeltuinen, strand, dierentuin, enz.