Het team van BSO Voor Anker

 

Op onze buitenschoolse opvang werken wij uitsluitend met gekwalificeerde medewerkers conform de opleidingseisen zoals in de CAO Kinderopvang opgenomen zijn. Daarnaast worden onze medewerkers middels de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) continue gescreend. De werkwijze van de pedagogisch medewerkers is afgestemd op het pedagogisch beleid van ons kindercentrum.

 

Het team van BSO Voor Anker bestaat uit jonge medewerkers met actuele kennis én oudere medewerkers met jarenlange pedagogische ervaring. Daarnaast werken wij met een vaste invalpoule; op deze manier ziet uw kind altijd een vast gezicht.

 

U kunt hieronder kennis maken met ons team!

 

Nella Hoek

Functie: regiomanager
Mijn naam is Nella Hoek. In 2006 ben ik bij Prokino begonnen als stagiaire bij de BSO. Daarna ben ik op verschillende locaties werkzaam geweest als pedagogisch medewerker en zo doorgegroeid naar de functie assistent-leidinggevende. In 2009 heb ik mijn managementopleiding behaald en kreeg ik de kans om als leidinggevende verder te gaan. Inmiddels valt de hele regio Rotterdam en om streken (Gouda, Capelle en Berkel en Rodenrijs) onder mijn verantwoordelijkheid. Naast mijn baan als leidinggevende ben ik ook intern auditor binnen Prokino om de kwaliteit binnen de organisatie te waarborgen. Ik heb een veelzijdige baan, die elke dag weer anders is. Dit houdt het werk uitdagend en interessant. Het dagelijks werken met mensen in verschillende doelgroepen en leeftijden is mijn 'hobby' waar ik elke dat opnieuw weer erg veel plezier aan beleef. 

 

Bianca Feenstra

Functie: staf-/beleidsmedewerker

Mijn naam is Bianca. Ik heb een enorme passie voor het werken met kinderen; het ondersteunen en begeleiden van kinderen is een rode draad die door mijn leven loopt. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt met kinderen, zowel in groepen in de jeugdhulpverlening als op groepen in de kinderopvang. Na mijn studie als Pedagoog ben ik enkele jaren werkzaam geweest als leidinggevende van een aantal kinderopvanglocaties binnen Prokino. Inmiddels stuur ik vanuit het pedagogische vlak de teams aan in de regio Rotterdam en omstreken. Opvoeden en het ondersteunen van kinderen in hun ontwikkeling is primair de verantwoordelijkheid van ouders. Graag zorg ik er met Prokino voor dat wij een goede aanvulling zijn op de thuissituatie. Daarnaast bieden wij alle kinderen extra ontwikkelingsmogelijkheden. Dit alles uiteraard in nauwe samenwerking met ouders en overige betrokkenen vanuit onze missie 'Samen groot worden'.

 

Vanessa Bak

Functie: assistent-leidinggevende

Ik ben Vanessa Bak, moeder van dochter Féline en vrouw van Edwin. De afgelopen 15 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan in de kinderopvang. Na 6 jaar te hebben gewerkt als pedagogisch medewerker ben ik binnen dezelfde organisatie overgestapt naar de functies van management assistente en directiesecretaresse. Op 1 juni 2018 ben ik bij Prokino gestart

als assistent leidinggevende en roosterplanner. Vanaf februari 2019 komt u mij tegen op de locaties in Capelle aan den IJssel en Gouda.

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met mij op!

 

Marjan Punt

Functie: administratie

Mijn naam is Marjan en sinds april 2007 ben ik werkzaam bij Prokino. Naast alle administratieve werkzaamheden voor de locaties van Rotterdam Noord zal ik de kindplanning voor alle locaties van onze regio gaan verzorgen. Dit betreft alle locaties Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Gouda en Rotterdam. Door de diversiteit aan werkzaamheden en het dagelijkse contact met ouders en kinderen werk ik met veel plezier bij Prokino. Graag tot ziens!

 

 

Pedagogisch medewerkers

 

Sifa