Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino Noordhove

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

 

Noordhove

Oranje Vrijstaatplein 2

3312 EP Dordrecht

 

Contactgegevens

Tel.: 078 - 648 55 55

Email: info-dordrecht@prokino.nl

Je vindt onze BSO in de wijk het Reeland in Dordrecht, in het pand van de Wantijschool. Hier vangen we kinderen op die hier naar school gaan of naar de Wantijschool locatie Maasstraat in de wijk Staart. We zijn dan ook een kleinschalige opvang en bieden in een gezellige ruimte bieden een plek waar de kinderen buiten schooltijd graag komen.

Zowel binnen als buiten is er voor jouw kind voldoende ruimte op te spelen. Van knutselen, tot een boek lezen of lekker buiten spelen op het schoolplein.

 

Praktische informatie

Jouw kind kan zowel voor als na school bij ons komen spelen. Dit kan op maandag tot en met vrijdag op de volgende tijden:

• Voor schooltijd, vanaf 07.00 uur.
• Na schooltijd tot 18.30 uur.
• Tijdens de schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur (of vanaf 07.00 uur als je buiten de vakanties ook gebruikt maakt van de voorschoolse opvang)

Naast reguliere contracten bieden we ook de mogelijkheid voor flexibele opvang en is extra afname mogelijk.

Prokino Noordhove is een kleinschalige en sfeervolle BSO. Je kind wordt opgevangen door vaste pedagogisch medewerkers.

Het allerleukste aan BSO Prokino Noordhoeve

• Buiten spelen op het schoolplein.
• Knutselen, spelletjes doen en boeken lezen.
• De leuke groepsactiviteiten uit het programma DoenKids.

Genoeg te beleven!

Ieder kind is anders en geen dag is hetzelfde. Daarom spelen we bij de BSO in op wat de kinderen willen en kunnen. We vinden het daarbij belangrijk om je kind te stimuleren om nieuwe dingen te ontdekken en zich spelenderwijs verder te ontwikkelen.

Als de kinderen bij de BSO aankomen, gaan we eerst rustig wat eten en drinken met elkaar. Zo kan je kind even bijkomen van de schooldag. Hierna staan er verschillende spelactiviteiten op het programma. Er wordt van alles georganiseerd, zoals knutsel-, sport- en spelactiviteiten.

Leren en ontdekken met DoenKids

Bij Prokino Noordhove werken we ook met een activiteitenprogramma: DoenKids. Het is een programma dat speciaal is ontwikkeld voor BSO's en zit vol sport en spel, maar biedt ook ruimte om iets nieuws te leren en tijd voor ontspanning. Iedere dag is er de mogelijkheid om mee te doen aan een groepsactiviteit uit het programma. Zo hoeft jouw kind zich nooit een dag te vervelen op de BSO!

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.