Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino Speelstee

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

BSO Speelstee

Achterweg 2

8081 RV Elburg

 

Contactgegevens

Tel.: 038 - 3338792

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze BSO bij basisschool De Borchstee in Elburg, waar veel van onze kinderen naar school gaan. Voor veel kinderen is het dan ook al een vertrouwde plek. In een eigen lokaal bieden we hier een gezellige plek waar de kinderen buiten schooltijd graag komen. Om lekker te spelen op het plein of binnen, om mee te doen aan een activiteit of om lekker te ontspannen met een boek of een spelletje.

 

 

Praktische informatie

We vangen jouw kind met liefde op, zowel voor als na schooltijd. We zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Onze opvangtijden zijn als volgt:

• Voorschoolse opvang: van 07.30 uur tot begin van de school, op dinsdag- en donderdagochtend. Vervroegde opvang vanaf 07.00 uur is op aanvraag ook mogelijk.
• Naschoolse opvang: van 14.00 tot 18.00 uur, op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. Verlengde opvang tot 18.30 uur is op aanvraag ook mogelijk.

Op de andere schooldagen vangen we jouw kind, zowel voor als na schooltijd, op bij onze BSO Villa Vrij (de Wimpel 2, Elburg). Ook vindt hier de vakantieopvang plaats. Tijdens de schoolvakanties zijn we dagelijks open van 07.30 tot 18.00 uur.

Het allerleukste aan BSO Speelstee

• Zelf kiezen uit het ruime aanbod aan speelgoed en activiteiten.
• De grote buitenruimte om op te spelen.
• De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!

Altijd een leuke activiteit

Met onze groepsactiviteiten op de BSO leert jouw kind snel en veilig zijn of haar weg te vinden in de groep. Om altijd een passende activiteit te bieden, maken we gebruik van het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DOENKids! Het is een programma vol sport en spel, maar ook met ruimte om iets nieuws te leren en tijd voor ontspanning. Het programma is ingericht aan de hand van thema's, waaronder smaakplezier, kunst, film en fotografie, maar ook superhelden, glitter en glamour en ik houd van Holland! Gedurende 3 tot 5 weken doen we samen activiteiten die passen bij het thema.

Extra activiteiten tijdens de vakanties

In de vakanties bieden we een speciaal vakantieprogramma aan met extra activiteiten. Zo kan het zijn dat jouw kind gaat koken tijdens een workshop, of dat we er met elkaar een dagje op uit trekken. De focus ligt ook hier op ontdekken en leren van nieuwe dingen en uiteraard samen plezier maken.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.