Welkom bij BSO De Kameleon

  

Gaat uw kind naar basisschool MFC De Bogen in Harderwijk? Dan kan uw kind na schooltijd terecht op BSO De Kameleon. Onze BSO is namelijk gehuisvest in een ruimte van basisschool De Bogen. Ook als uw kind naar een andere school in Harderwijk en de wijk Drielanden gaat is het van harte welkom op onze BSO aan het Triasplein 7.


Een dag bij De Kameleon

Na schooltijd kunnen de kinderen eerst even rustig bijkomen met wat eten en drinken. De kinderen hebben de tijd om aan de pedagogisch medewerkers te vertellen wat ze die dag allemaal op school hebben meegemaakt. Daarna kan er lekker gespeeld worden. De kinderen kunnen meedoen aan één van de spelactiviteiten die de pedagogisch medewerkers organiseren, maar ze kunnen er ook voor kiezen om lekker vrij te spelen. Onze BSO beschikt over heel veel spelmateriaal zoals lego, poppen, knutselmateriaal en computers. Bij goed weer kunnen de kinderen lekker buiten spelen. Dit kan uitstekend op het schoolplein van De Bogen.

 


Taxivervoer

Wilt u gebruik maken van onze BSO, maar zit de school van uw kind niet op loopafstand van de BSO van Prokino? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.