Welkom bij BSO De Koningsvlinder

 

Onze Buitenschoolse opvang

BSO De Koningsvlinder vind je in de Ireneschool aan de Dirk Staalweg 38. Wij zijn er niet alleen voor de kinderen die naar de Ireneschool gaan wij halen ook kinderen op van verschillende scholen in de buurt. De Koningsvlinder is ook een plek waar kinderen uit de buurt elkaar ontmoeten.

 

Een middag op de BSO

Wij zorgen ervoor dat kinderen tussen 4 en 13 jaar een fijne tijd doorbrengen na een drukke schooldag. Onder het genot van een hapje en een drankje bespreken we de belevenissen van de dag en luiden we samen het begin van de vrije tijd.

Vervolgens is het tijd voor verschillende activiteiten! De kinderen kunnen meedoen met het programma of kunnen lekker vrij spelen. Zin om even niets te doen? Dat kan natuurlijk ook! Bij de Koningsvlinder hebben de kinderen een stem in het activiteitenaanbod.

 

Activiteiten

Bij de Koningsvlinder werken we met het activiteitenprogramma Doen Kids. Daarmee hebben we de beschikking over een eindeloos aanbod aan verrassende activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. We wisselen verschillende thema´s af met inspirerende werkzaamheden op het gebied van creativiteit, drama, koken, natuur, sport & spel en techniek. De ene dag knutselen we een monsterfamilie in elkaar en de volgende dag verslaan we een draak tijdens een te gek middeleeuws spel. Tijdens de vakanties trekken we er graag op uit en ook de dagprogramma's zijn niet mis. Met thema's  zoals, Happy in je hangmat, Kunst & Kitchen en Superhelden hoeft je kind zich bij ons niet te vervelen.

 

Binnen en buiten

Groot voordeel van BSO De Koningsvlinder is dat we in de Ireneschool zitten. Daardoor kunnen we gebruik maken van de grote speelruimte met voetbalplein en basketbalveld. Dat staat garant voor oneindig veel buitenspelen en sporten. Uiteraard hebben we binnen ook genoeg mogelijkheden. Op verschillende plekken kunnen de kinderen lekker spelen, rustig lezen, knutselen of gewoon even relaxen.

 

Voorschoolse opvang

Je kind kan niet alleen ná school bij ons terecht: wij bieden ook voorschoolse opvang. Ideaal als je vroeg moeten vertrekken van huis en zelf niet in de gelegenheid bent om je kind naar school te brengen. Zo kan jij in alle rust op weg naar je werk en begint je kind de dag op een plezierige manier in een vertrouwde omgeving. Natuurlijk zorgen wij dat je kind op tijd in het klaslokaal zit!

 

Praktische zaken

  • ·  Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

  • ·  Bij voldoende aanmeldingen is BSO op woensdag ook mogelijk.

  • ·  In schoolvakanties zijn wij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

  • ·  De grootte van de groepen varieert tot maximaal 22 kinderen.

  • ·  Blijf op de hoogte met foto's van de activiteiten en nieuwsberichten via de Prokino ouder-app.

 

Wilt u meer weten of uw kind aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op of vul het online aanmeldformulier in.