Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino De Koningsvlinder

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

 

BSO De Koningsvlinder

Dirk Staalweg 38

3851 LJ Ermelo

 

Contactgegevens

Tel.: 0341-427249

Email: harderwijkermelo@prokino.nl

Je vindt onze gezellige BSO in De Ireneschool in Ermelo. Hier hebben we ons eigen lokaal met voldoende ruimte om te spelen en ontspannen buiten schooltijd. Knutselen, een boek lezen of lekker naar buiten, jouw kind kan bij ons doen waar het behoefte aan heeft.

Voor kinderen die naar De Ireneschool gaan is onze BSO meteen vertrouwd. Gaat jouw kind naar een andere basisschool in de buurt? Wij halen ook kinderen op van verschillende scholen in de omgeving.

 

Praktische informatie

• De BSO tijden sluiten aan op de eindtijden van de scholen waarmee wij verbonden zijn.
• Tijdens de schoolvakanties op maandag, dinsdag, en donderdag van 07.00 tot 18.00 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag kun je een half uur bijkopen (tot 18.30 uur).

De BSO- groep bestaat uit maximaal 22 kinderen. Zo zorgen we ervoor dat we iedereen voldoende tijd en aandacht kunnen geven.

Het allerleukste aan BSO De Koningsvlinder

• Zelf kiezen wat je wilt doen op de BSO.
• Het grote schoolplein om op te spelen.
• De leuke activiteiten uit het programma DOENKids!

Genoeg te beleven met DOENKids!

Elke dag hebben we een leuk aanbod aan activiteiten op de BSO. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die dag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DOENKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.

Ruimte op te spelen

Voor jouw kind moet de opvang vooral een plek zijn waar hij/zij graag naartoe gaat. Daarom bieden we bij De Koningsvlinder alle ruimte om fijn te spelen. Als het weer het toelaat doen we dat vooral lekker buiten. Dan speelt vaak een groepje op het schoolplein van De Ireneschool.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.