Elk kind is anders

Ieder kind is uniek en verdient zijn eigen, persoonlijke aandacht. Op BSO Leonardo werken we daarom met vaste begeleiders waar uw kind zich veilig en vertrouwd bij voelt en die pedagogische ervaring hebben met het begeleiden van hoogbegaafde kinderen. Zo kunnen we uw kind de uitdaging en de ruimte bieden om zich spelenderwijs verder te ontwikkelen. Met veel verschillende activiteiten: van creatief, tot technisch. Samen een spel doen, een scheikunde proef of binnen of buiten sporten? Het kan allemaal

 

Praktische informatie

Uw kind is iedere middag, van maandag tot en met vrijdag, na schooltijd welkom op onze BSO. Er is ook voorschoolse opvang voor de kinderen die ook naar de BSO gaan. Hier kan uw kind terecht tussen 7.00 uur en 8.30 uur.

 

NB: De BSO kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen.

 

Tarieven Kijk hier voor de juiste tarieven voor onze BSO en een toelichting.

 

Geef uw interesse door

Wij zijn op dit moment druk bezig met alle voorbereidingen om de BSO tot een zo leuk en fijn mogelijke plek te maken. Heeft u interesse? Geef dan alvast uw voorkeursdagen bij ons op. Dan kunnen wij meteen kijken hoeveel plekken er nog zijn. Dit doet u vrijblijvend via een e-mail aan harderwijkermelo@prokino.nl of door te bellen met onze klantenservice via 0341-427249.

 

Aanmelden

Direct uw kind aanmelden? Dat kan gemakkelijk via ons aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismaking en een rondleiding.