Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino Leonardo

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

 

BSO Leonardo Harderwijk

Vliepad 5

3844 EL Harderwijk

 

Contactgegevens

Tel.: 06-82336512

Email: harderwijkermelo@prokino.nl

Zowel voor als na schooltijd komen kinderen naar onze gezellige en huiselijke ingerichte ruimte van de BSO. Voor de meeste kinderen is dit lekker dichtbij, want onze BSO zit in het gebouw van basisschool Leonardo Harderwijk, waar veel van onze kinderen naar school gaan.

Op BSO Leonardo werken we met vaste begeleiders waar jouw kind zich veilig en vertrouwd bij voelt en die pedagogische ervaring hebben met het begeleiden van hoogbegaafde kinderen. Zo kunnen we je kind de uitdaging en de ruimte bieden om zich spelenderwijs verder te ontwikkelen.

 

Praktische informatie

• De BSO tijden sluiten aan op de eindtijden van de scholen waarmee wij verbonden zijn. .
• Tijdens de vakanties kun je op maandag, dinsdag en donderdag een half uur bijkopen (tot 18.30 uur).

Naast schoolweken en vakantieperiodes is de BSO (bij voldoende interesse) ook op studiedagen geopend.

Het allerleukste aan BSO Leonardo Harderwijk

• Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag.
• Het grote schoolplein om op te spelen.
• De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!

Genoeg te beleven met DOENKids!

Elke dag hebben we een leuk aanbod aan activiteiten op de BSO. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die dag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het, speciaal voor BSO's ontwikkelde, programma DOENKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen. De aanvullende thema's uit het programma die we voor jouw kind op het Leonardo-onderwijs bieden zijn techniek, cultuur, natuur en beweging. Hiermee bieden we jouw kind meer uitdaging.

Ruimte op te spelen

Voor jouw kind moet de opvang vooral een plek zijn waar hetgraag naartoe gaat. Daarom bieden we bij Leonardo alle ruimte om fijn te spelen. Is jouw kind graag buiten? Bij Leonardo komt een schitterende tuin waar de BSO ook mee gaat werken. De tuin leent zich bij uitstek voor natuureducatie en andere activiteiten rondom natuurbeleving.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.