Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino Koraal

Naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

 

BSO Koraal

Zuiderzeestraatweg 145

3849 AD Hierden

 

Contactgegevens

Tel.: 0341-427249

Email: harderwijkermelo@prokino.nl

Als de school uit is komen de kinderen naar onze gezellige en huiselijke ingerichte ruimte van de BSO. Voor de meeste kinderen lekker dichtbij, want onze BSO zit in het gebouw van basisschool De Parel waar veel van onze kinderen naar school gaan.

Voor de BSO-kinderen hebben we een eigen lokaal met veel speelgoed, leesmateriaal met een lekkere bank en spelletjes. Daarnaast maken we gebruik van het schoolplein van De Parel om lekker buiten te spelen. Op de BSO komt jouw kind op zijn of haar eigen manier fijn tot rust.

 

Praktische informatie

• De BSO tijden sluiten aan op de eindtijden van de scholen waarmee wij verbonden zijn.
• Tijdens de schoolvakanties van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 tot 18.00 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag kun je een half uur bijkopen (tot 18.30 uur). De vakantieopvang vindt plaats bij BSO Prokino Fiori aan Frankenskamp 4 in Harderwijk.

Ook tijdens studiedagen of als de school iets eerder uitgaat door een continurooster vangen wij jouw kind met liefde op. Wij zijn alleen gesloten tijdens erkende feestdagen.

Het allerleukste aan BSO Koraal

• Zelf kiezen wat je wilt doen op de BSO.
• Het grote schoolplein om op te spelen.
• De leuke activiteiten uit het programma DOENKids!

Genoeg te beleven met DOENKids!

Elke dag hebben we een leuk aanbod aan activiteiten op de BSO. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die dag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het, speciaal voor BSO's ontwikkelde, programma DOENKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.

Extra activiteiten tijdens de vakanties

In de vakanties kan jouw kind de hele dag bij ons terecht. We hebben tijdens de vakanties altijd leuke thema's en veel extra activiteiten. Ook eten we bijzondere dingen en koken we samen met kinderen, zodat zij een leuke dag hebben terwijl jij aan het werk bent.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.