Kindvriendelijke locatie

 

Binnen de school hebben we een prachtig lokaal. Voor het buitenspelen kunnen we  gebruik maken van het grote schoolplein. We beschikken in onze groepsruimte over veel speelgoed, leesmateriaal met een lekkere bank en spelletjes. Zowel binnen als buiten kan vrij gespeeld worden of kinderen kunnen meedoen aan de activiteiten die onze medewerkers hebben voorbereid. Op de buitenschoolse opvang zorgen wij altijd voor een leuk programma met uitdagingen voor ieder kind.

 

Vakantieopvang en opvang tijdens studiedagen

Buitenschoolse opvang Koraal verzorgt tijdens alle vakanties opvang gedurende de hele dag. De opvang vindt dan plaats bij Buitenschoolse opvang Fiori. In de vakanties hebben wij altijd leuke thema's en veel extra activiteiten, eten we bijzondere dingen en koken ook samen met kinderen, zodat zij een leuke dag hebben terwijl u aan het werk bent.

Ook tijdens studiedagen of als de school iets eerder uitgaat door een continurooster, kunnen wij de opvang van uw kind verzorgen.

 

Tijdens dit soort opvangdagen kan het zijn dat uw kind op een andere locatie wordt opgevangen, omdat wij er altijd naar streven dat kinderen voldoende speelkameraadjes in dezelfde leeftijd hebben. Hiervan wordt u tijdig door ons op de hoogte gebracht.
 

Taxivervoer

Wilt u gebruik maken van onze BSO, maar zit de school van uw kind niet op loopafstand van de BSO van Prokino? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.