Welkom bij BSO De Blikvanger

 

Gaat uw kind naar de basisschool Wolderweide in Harderwijk? Dan kan het na schooltijd terecht bij BSO De Blikvanger. Onze BSO is gehuisvest in een ruimte van deze basisschool en biedt opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ook als uw kind naar een andere school in Harderwijk en de wijk Drielanden gaat, is het natuurlijk van harte welkom op onze BSO aan het Biezenplein 4. 

 

Een dag bij De Blikvanger

Na schooltijd kunnen de kinderen eerst even rustig bijkomen met wat eten en drinken. De kinderen hebben de tijd om aan de pedagogisch medewerkers te vertellen wat ze die dag allemaal op school hebben meegemaakt. 

Daarna kan er lekker worden gespeeld. De kinderen kunnen meedoen aan één van de spannende, uitdagende spelactiviteiten die de pedagogisch medewerkers organiseren, maar ze kunnen er ook voor kiezen om lekker vrij te spelen. Onze BSO beschikt over heel veel spelmateriaal zoals lego, poppen, knutselmateriaal en computers. Bij goed weer kunnen de kinderen lekker buiten spelen op het schoolplein van de basisschool Alfons Ariëns.