Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino De Blikvanger

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

 

De Blikvanger

Biezenplein 4

3845 KA Harderwijk

 

Contactgegevens

Tel.: 0341-427249

Email: harderwijkermelo@prokino.nl

Je vindt onze gezellige BSO De Blikvanger in basisschool Wolderweide in Harderwijk. Hier hebben we ons eigen lokaal me voldoende ruimte om te spelen en ontspannen buiten schooltijd. Doordat we in de school gehuisvest zijn, zijn we ook heel betrokken bij de school en maken we fijn gebruik van de faciliteiten van Wolderweide, zoals het ruime schoolplein waar we fijn buiten spelen.

 

 

Praktische informatie

• De BSO tijden sluiten aan op de eindtijden van de scholen waarmee wij verbonden zijn.

• Tijdens schoolvakanties kun je op maandag, dinsdag en donderdag een half uur bijkopen (tot 18.30 uur).

 

Het allerleukste aan Prokino De Blikvanger

• Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag.
• Het grote schoolplein om op te spelen.
• De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!

Leren en ontdekken met DOENKids!

Bij BSO De Blikvanger werken we met het activiteitenprogramma DOENKids! Het is een programma vol sport en spel, maar ook met ruimte om iets nieuws te leren en tijd voor ontspanning. Het programma is ingericht aan de hand van thema's, zoals smaakplezier, kunst, film en fotografie, maar ook superhelden, glitter en glamour en ik houd van Holland! Gedurende 3 tot 5 weken doen we samen activiteiten die passen bij het thema, waarna we een nieuw thema kiezen voor de volgende maand.

Ruimte op te spelen

Voor jouw kind moet de opvang vooral een plek zijn waar het graag naartoe gaat. Daarom bieden we bij de BSO alle ruimte om fijn te spelen. Als het weer het toelaat doen we dat vooral lekker buiten. Dan speelt vaak een groepje op het schoolplein van basisschool Wolderweide.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.