Skip to Content

Buitenschoolse opvang Spetters

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

 

Spetters

Kruithuis 2A

3844 DH Harderwijk

 

Contactgegevens

Tel.: 0341-427249

Email: harderwijkermelo@prokino.nl

BSO Spetters ligt direct naast de hoofdvestiging van De Kleine Wereld, het grootste kinderdagverblijf van Harderwijk. Onze BSO biedt naschoolse opvang aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De kinderen kunnen meedoen aan één van de spelactiviteiten die de pedagogisch medewerkers organiseren, maar ze kunnen er ook voor kiezen om lekker vrij te spelen. De kinderen zullen zich bij deze professionele en persoonlijke BSO snel thuis voelen!

 

 

Praktische informatie

We vangen jouw kind zowel voor als na schooltijd met liefde op. De opvangtijden zijn afgestemd op de tijden van de scholen in de omgeving:

• Op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 15.15 uur tot 18.15 uur.
• Op woensdag en vrijdag is de BSO geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur.
• Verlengde opvang tot 19.00 uur is mogelijk.

Vakanties: Uw kind kan ook bij ons terecht in de schoolvakanties. Wij zijn dan geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur

Het allerleukste aan BSO Spetters

• Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag.
• Het grote schoolplein om op te spelen.
• De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!

Altijd een leuke activiteit met DOENKids!

Met onze groepsactiviteiten op de BSO leert jouw kind snel en veilig zijn of haar weg te vinden in de groep. Om altijd een passende activiteit te bieden, maken we gebruik van het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DOENKids!: een programma vol sport en spel, maar ook met ruimte om iets nieuws te leren en tijd voor ontspanning. Het programma is ingericht aan de hand van thema's, waaronder smaakplezier, helden en kunst. Gedurende 3 tot 5 weken doen we samen activiteiten die passen bij het thema.

Ruimte op te spelen

Voor jouw kind moet de opvang vooral een plek zijn waar hij/zij graag naartoe gaat. Als het weer het toelaat doen we dat vooral lekker buiten. Dan speelt vaak een groepje op het schoolplein of in het park.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.