Welkom bij BSO Zuiderbreedte

 

Gaat uw kind naar Basisschool de Sprong, het Spectrum of Johannes Calvijn school en bent u op zoek naar buitenschoolse opvang in Hoogeveen? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Uw kind is namelijk van harte welkom bij BSO Zuiderbreedte. BSO Zuiderbreedte is gevestigd in de brede school de Zuiderbreedte te Hoogeveen. De Zuiderbreedte heeft twee buitenschoolse opvanggroepen: Windkracht 12 en Windkracht 2.

 

 

Binnen BSO de Zuiderbreedte werken we met een klein team van professionele pedagogische medewerkers. Voor uw kind een vertrouwde plek, voor u een goede oplossing.

 

Wij bieden voor- en naschoolse opvang aan voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar, ook tijdens schoolvakanties. De groep Windkracht 12 is van maandag tot en met vrijdag geopend. Maandag, dinsdag en donderdag worden de kinderen van 4 tot en met 6 jaar opgevangen op groep Windkracht 2. De opvang van Windkracht 2 wordt verzorgd in de peuterspeelzaal.

 

Tijdens schoolvakanties werken we, waar nodig, samen met de Veenkabouter in Hoogeveen. Ook de kinderen van naburige scholen kunnen terecht bij BSO Zuiderbreedte.

 

Ruimte om te spelen

Zodra kinderen naar de basisschool gaan krijgen ze te maken met schooltijd en vrije tijd. BSO is vrije tijd en biedt mogelijkheden om te ontspannen. BSO Zuiderbreedte heeft een gezellige comfortabel ingerichte opvangruimte voor de kinderen. Voor jong en oud is er voldoende spelmateriaal aanwezig. Kinderen mogen bij de BSO zelf bepalen wat ze gaan doen. Zo kunnen ze kiezen uit knutselen, buiten spelen, voetballen, naar het schoolplein of lekker op de bank hangen. Op locatie hebben wij een uitnodigende en avontuurlijke buitenspeelruimte met diverse speeltoestellen.

 

Contact ouders

Onze BSO is een vertrouwde plek voor de kinderen en ouders. Naast goed contact met de school hechten wij grote waarde aan open en duidelijke communicatie met het kind en de ouders, zodat er onderling veel vertrouwen is.

 

Interesse?

Bent u op zoek naar meer informatie of wilt u een kijkje komen nemen? Neemt u dan gerust contact met ons op!