Openingstijden Villa Jolly

 

VSO

De Voorschoolse opvang voor de kinderen van Daltonschool Corlaer vindt plaats bij Villa Vrolijk aan de Watergoorweg en is van maandag t/m vrijdag geopend van 07.30 – 09.00 uur.

Vervroegde opvang vanaf 07.00 is mogelijk.

 

NSO

De Naschoolse opvang is op maandag-, dinsdag en donderdagmiddag geopend van 14.00 – 18.30. Op woensdag en vrijdag vindt de opvang plaats bij Villa Vrolijk. 

 

Het continurooster van diverse scholen in Nijkerk is voor ons geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat uw kind op tijd opgehaald wordt. 

 

Vakanties

In de vakanties bieden wij natuurlijk ook gezellige BSO opvang aan. Uw zoon/dochter is ook dan van harte welkom! Vakantie opvang zit inbegrepen in ons 46 weeks en in ons 52 weeks contract en vindt in principe plaats bij Villa Vrolijk.  

 

Een ochtendblok loopt van 07.30 – 13.00 uur

Een middagblok loopt van 13.00 – 18.30 uur

Een hele dag loopt van 07.30 – 18.30 uur

 

Tijdens het aanvragen van de vakantiedagen kunt u aangeven of u van een ochtend, middag of hele dag gebruik wilt maken.

 

Heeft u onverwachts extra opvang nodig naast de vaste dag(en) of wilt u een keer een ruiling aanvragen? Dat kan via de OuderApp van Konnect.

 

Feestdagen

Kindercentrum Villa Vrolijk/BSO Villa Jolly is het gehele jaar geopend met uitzondering van de algemeen erkende feestdagen (nieuwjaarsdag, 2e paasdag, koningsdag, hemelvaart, 2e pinkserdag, 1e en 2e kerstdag). Op 24 en 31 december sluiten wij om 17.30 uur.

 

Bij BSO Jolly is er tijdens alle vakanties opvang gedurende de hele dag. Ook tijdens studiedagen of als de school iets eerder uitgaat door een continurooster, kunnen wij de opvang van uw kind verzorgen. Tijdens dit soort opvangdagen kan het zijn dat uw kind op een andere locatie wordt opgevangen, omdat wij er altijd naar streven dat kinderen voldoende speelkameraadjes in dezelfde leeftijd hebben. Hiervan wordt u tijdig door ons op de hoogte gebracht.