Activiteitenaanbod

 

BSO Activiteitenprogramma DOEN!

In 2011 zijn in Nijkerk 6 BSO locaties begonnen met het plannen van activiteiten op de BSO aan de hand van diverse thema's. Vanwege de positieve reacties van kinderen en ouders is dit programma verder ontwikkeld en op vrijwel alle BSO locaties van Prokino geïmplementeerd onder de naam BSO Activiteitenprogramma DOEN!

 

Aan de hand van diverse thema's wordt er een basisprogramma aan activiteiten uitgewerkt. Een thema loopt gedurende 3 tot 5 weken en in deze periode vinden op de BSO allerlei activiteiten plaats die met dit thema te maken hebben. In de vakantieweken is er naast het vaste basisprogramma ook een keuzemenu aan activiteiten. Kinderen kunnen dan uit maar liefst 20 activiteiten kiezen! In deze weken wordt ook het lunchmenu aan het thema gerelateerd en samen met de kinderen bereid. 

 

Voorbeelden van thema's zijn: Superhelden, Glitter en Glamour, Smaakplezier, Sport, spel en ontspanning, Verschillende volkeren, Ik hou van Holland!, Griezelen op de BSO, Kunst, Film en Fotografie, etc.

 

Voor meer informatie over het activiteitenaanbod kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

 

Fontein Na School

De kinderen op BSO Villa Fontein kunnen deelnemen aan de door basisschool De Fontein georganiseerde naschoolse activiteiten. Op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag kunnen kinderen direct na schooltijd meedoen aan extra activiteiten op het gebied van cultuur, techniek en sport. Voorbeelden van deze activiteiten zijn filosofie, kickboksen en natuurles. De activiteiten worden in de vorm van een blok van dertien lessen gegeven en kosten twee euro per les. Voor meer informatie over deze 'Fontein Na School' activiteiten kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.