Het team van Villa Fontein

 

Op onze buitenschoolse opvang werken wij uitsluitend met gekwalificeerde medewerkers conform de opleidingseisen zoals in de CAO Kinderopvang opgenomen zijn. Daarnaast worden onze medewerkers middels de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) continue gescreend. De werkwijze van de pedagogisch medewerkers is afgestemd op het pedagogisch beleid van ons kindercentrum.

 

Het team van BSO Villa Fontein bestaat uit jonge medewerkers met actuele kennis én oudere medewerkers met jarenlange pedagogische ervaring. Daarnaast werken wij met een vaste invalpoule; op deze manier ziet uw kind altijd een vast gezicht.

 

U kunt hieronder kennis maken met ons team!

 

Nella Hoek
Functie: regiomanager
Mijn naam is Nella Hoek. In 2006 ben ik bij Prokino begonnen als stagiaire bij de BSO. Daarna ben ik op verschillende locaties werkzaam geweest als pedagogisch medewerker en zo doorgegroeid naar de functie assistent-leidinggevende. In 2009 heb ik mijn managementopleiding behaald en kreeg ik de kans om als leidinggevende verder te gaan. Inmiddels valt de hele regio Rotterdam en om streken (Gouda, Capelle en Berkel en Rodenrijs) onder mijn verantwoordelijkheid. Naast mijn baan als leidinggevende ben ik ook intern auditor binnen Prokino om de kwaliteit binnen de organisatie te waarborgen. Ik heb een veelzijdige baan, die elke dag weer anders is. Dit houdt het werk uitdagend en interessant. Het dagelijks werken met mensen in verschillende doelgroepen en leeftijden is mijn 'hobby' waar ik elke dat opnieuw weer erg veel plezier aan beleef. 

 

Bianca Feenstra

Functie: staf-/beleidsmedewerker

Mijn naam is Bianca. Ik heb een enorme passie voor het werken met kinderen; het ondersteunen en begeleiden van kinderen is een rode draad die door mijn leven loopt. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt met kinderen, zowel in groepen in de jeugdhulpverlening als op groepen in de kinderopvang. Na mijn studie als Pedagoog ben ik enkele jaren werkzaam geweest als leidinggevende van een aantal kinderopvanglocaties binnen Prokino. Inmiddels stuur ik vanuit het pedagogische vlak de teams aan in de regio Rotterdam en omstreken. Opvoeden en het ondersteunen van kinderen in hun ontwikkeling is primair de verantwoordelijkheid van ouders. Graag zorg ik er met Prokino voor dat wij een goede aanvulling zijn op de thuissituatie. Daarnaast bieden wij alle kinderen extra ontwikkelingsmogelijkheden. Dit alles uiteraard in nauwe samenwerking met ouders en overige betrokkenen vanuit onze missie 'Samen groot worden'.

 

Eva Goedvree

Functie: assistent-leidinggevende

Mijn naam is Eva. Ik woon samen met mijn vriend en zoon in Gouda. Een aantal jaren geledenben ik begonnen in Gouda op de BSO. Omdat de locatie in Gouda kleiner werd kreeg ikdaarna het aanbod om in Rotterdam te werken en daar zit ik nu nog steeds. Eerst heb ik opde BSO gewerkt en later kreeg ik het aanbod om op de peutergroep te gaan werken.Dat heb ik met veel plezier aangegrepen. Momenteel werk ik als assistent-leidinggevende.Na jaren actief te zijn geweest op de groep kan ik nu op een ander niveau bezig zijn met de kinderen en dit is een ontzettend leuke uitdaging voor mij. Op deze manier ben ik nog steeds bezig om de kinderen een fijn speel- en leerklimaat te bieden, alleen nu veel meer op beleidsmatig niveau. We hebben een ontzettend leuk en jong team om in te werken

en doordat ik dagelijks de kinderen zie geeft mij dat veel energie en motivatie, wat ervoor zorgt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.

 

Marjan Punt

Functie: administratie

Mijn naam is Marjan en sinds april 2007 ben ik werkzaam bij Prokino. Naast alle administratieve werkzaamheden voor de locaties van Rotterdam Noord zal ik de kindplanning voor alle locaties van onze regio gaan verzorgen. Dit betreft alle locaties Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Gouda en Rotterdam. Door de diversiteit aan werkzaamheden en het dagelijkse contact met ouders en kinderen werk ik met veel plezier bij Prokino. Graag tot ziens!

 

Pedagogisch medewerkers

 

Marisela

Functie: pedagogisch medewerker

Mijn naam is Marisela en ik ben in 1977 geboren. Ik heb binnen een jaar de opleiding PW3 gevolgd aan de SINL. Ik werk sinds 2011 bij Stichting Prokino Kinderopvang. De afgelopen jaren heb ik op BSO locatie Prokino Kwakelbinkie in Berkel en Rodenrijs gewerkt, waar ik de vaste leidster van De Elven was. Sinds maart 2018 ben ik het vaste gezicht bij BSO Villa Fontein in Rotterdam. Zelf ben ik getrouwd en moeder van drie kinderen. In mijn vrije tijd houd ik van lezen en ben ik samen met mijn kinderen veel buiten te vinden.