Openingstijden Villa Fontein

 

Buitenschoolse opvang Villa Fontein biedt ruime openingstijden die naadloos aansluiten op de schooltijden van basisschool De Fontein. Wij zijn 52 weken per jaar van maandag tot en met vrijdag geopend. Alleen tijdens officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Villa Fontein biedt mogelijkheden voor vervroegde, verlengde en flexibele opvang. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

 

Openingstijden buitenschoolse opvang

Naast buitenschoolse opvang, zijn er ook mogelijkheden voor voorschoolse opvang (VSO). Dit is mogelijk vanaf 07:30 uur tot aanvang van de school. De kinderen worden dan door de pedagogisch medewerkers naar de klas gebracht.

 

 Openingstijden Voorschoolse Opvang en Buitenschoolse Opvang

 

VSO

BSO

Maandag

07.30 uur - aanvang school

15.15 - 18.30 uur

Dinsdag

07.30 uur - aanvang school

15.15 - 18.30 uur

Woensdag

07.30 uur - aanvang school*

12.00 - 18.30 uur*

Donderdag

07.30 uur - aanvang school

15.15 - 18.30 uur

Vrijdag

07.30 uur - aanvang school

15.15 - 18.30 uur

 

*Deze dag vinden de VSO en BSO plaats op onze locatie De Bonte Specht, deze locatie is op steenworp afstand van onze locatie gevestigd. 

 

Vervroegde en verlengde opvang

Indien u behoefte heeft om uw kind vroeger naar de opvang te brengen en/of later op te halen kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor vervroegde en verlengde opvang. U kunt structureel of incidenteel gebruik maken van deze extra opvangtijden.

 

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties is opvang van maandag tot en met vrijdag mogelijk van 08:00 uur tot 18:30 uur. Indien u een contract heeft voor voorschoolse opvang tijdens de vakantieweken, kunt u uw kind(eren) ook tijdens de schoolvakantiedagen brengen vanaf 07:30 uur. Ook tijdens deze periode is het mogelijk om zowel vervroegde als verlengde opvang af te nemen.

 

Ruildagen, flexibele opvang en incidentele opvang

Heeft u een keer opvang nodig op een andere dag? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Wij bieden de mogelijkheid om, mits er voldoende ruimte is op de groep, kosteloos een dag om te ruilen. Dit dient u vooraf aan te geven bij de locatie en/of administratie. Uiteraard is deze service geheel gratis.

Naast uw reguliere contract bieden we ook de mogelijkheid voor extra afname. U kunt hierover contact met ons opnemen voor meer informatie.

Tevens biedt BSO Villa Fontein flexibele en incidentele opvang aan. Kijk hier voor de mogelijkheden en tarieven.