Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino Geert Groteschool

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

 

Geert Groteschool

Van Hille Gaerthéstraat 86

8023 CC Zwolle

 

Contactgegevens

Tel.: 038 3338792

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze BSO in brede school Geert Grote, waar veel van onze kinderen naar school gaan. Voor veel kinderen is het dan ook al een vertrouwde omgeving. Onze pedagogisch medewerkers halen de kleinste kinderen na schooltijd op. Na een drukke dag zorgen we voor een prettige overgang naar vrije tijd.

Elke dag hebben we hiervoor een leuk aanbod aan activiteiten. Natuurbeleving en bewegen vinden we erg belangrijk, daarom gaan we zoveel mogelijk met de kinderen naar buiten en organiseren we sportieve activiteiten. Ook maken we regelmatig uitstapjes, bijvoorbeeld naar Doepark Nooterhof.

Praktische informatie

We vangen jouw kind(eren) zowel voor als na schooltijd met liefde op. Dit doen we op de volgende dagen en tijden:

• Voorschoolse opvang: op maandag, dinsdag en donderdag van 07.30 tot 08.30 uur en bij voldoende deelname ook op woensdag en vrijdag.
• Naschoolse opvang: op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.00 uur. Op woensdag en vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur, op een locatie in de buurt.

Het allerleukste aan Prokino Geert Groteschool

• De uitstapjes naar Doepark Nooterhof.
• De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!
• Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag.

Altijd een leuke activiteit

Met onze groepsactiviteiten op de BSO leert jouw kind snel en veilig zijn of haar weg te vinden in de groep. Om altijd een passende activiteit te bieden, maken we gebruik van het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DOENKids!: een programma vol sport en spel, maar ook met ruimte om iets nieuws te leren en tijd voor ontspanning. Het programma is ingericht aan de hand van thema's, waaronder smaakplezier, helden en kunst. Gedurende 3 tot 5 weken doen we samen activiteiten die passen bij het thema.

Genoeg te beleven!

Natuurbeleving en bewegen vinden we erg belangrijk. Daarom gaan we zoveel mogelijk naar buiten en organiseren sportieve activiteiten. Ook maken we regelmatig uitstapjes met de kinderen. We laten jouw kind hierin zelf de keuze wat hij/zij op een middag BSO wil doen.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.