Mogelijkheden en prijs

Bij Prokino hebben we een duidelijke visie op kinderopvang en willen we zonder onderscheid het beste voor alle kinderen. Daarom bieden wij "all inclusieve kinderopvang" met luiers, (gezonde) voeding, en uitjes voor elk kind.

Contractvormen en tarieven

Wij proberen zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van ouders. Daarom bieden wij diverse contractvormen: hieronder vind u een overzicht van de meest voorkomende opvangvormen en tarieven.

Tarieven Buitenschoolse opvang 2021

Wilt u meer weten over de opvangmogelijkheden en tarieven? Dan kunt u contact opnemen met de locatie. Wij helpen u graag verder!

Kinderopvangtoeslag

De hierboven genoemde tarieven zijn bruto kosten. Gelukkig betaalt u deze kosten in veel gevallen niet helemaal alleen. Van de overheid krijgt u een deel van de kosten terug via de kinderopvangtoeslag. De voor u daadwerkelijke netto kosten kunt u berekenen door de kinderopvangtoeslag die u ontvangt af te halen van het bedrag dat u aan Prokino betaalt. Het bedrag dat overblijft zijn uw maandelijkse kosten. Hoeveel toeslag u krijgt, hangt af van uw inkomen, het aantal uur dat u werkt en het aantal kinderen waarvoor u opvang hebt. Kijk voor meer informatie en het aanvragen van kinderopvangtoeslag op www.toeslagen.nl. Voor een proefberekening kunt u terecht op www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen.

Hulp nodig?

We helpen u graag bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag. U kunt hiervoor contact opnemen met de locatie.