Skip to Content

Buitenschoolse opvang Talentum

Naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

 

Talentum

IJsselcentraleweg 65a

8015 BK Zwolle

 

Contactgegevens

Tel.: 038 7112301

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze gezellige BSO in hetzelfde gebouw als basisschool Talentum. Hier hebben we ons eigen lokaal me voldoende ruimte om te spelen en te ontspannen buiten schooltijd. Doordat we in de school gehuisvest zijn, zijn we ook heel betrokken bij de school. We sluiten zoveel mogelijk aan bij het pedagogisch concept en maken gebruik van de faciliteiten.

Natuurbeleving en bewegen vinden we belangrijk bij ons op de BSO. Daarom gaan we zoveel mogelijk met de kinderen naar buiten en organiseren sportieve activiteiten. Ook maken we regelmatig uitstapjes en bieden we de kinderen leuke en leerzame workshops aan.

Praktische informatie

We vangen jouw kind(eren) na schooltijd met liefde op. Jouw kind kan van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht op de volgende tijden:

• Maandag, dinsdag en donderdag van 15.15 tot 18.00 uur.
• Woensdag* van 11.30 tot 18.00 uur.
• Vrijdag* van 12.00 tot 18.00 uur.

*Opvang op een locatie in de buurt bij voldoende deelname.

Het allerleukste aan BSO Talentum

• Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag.
• Het grote schoolplein om op te spelen.
• De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!

Altijd een leuke activiteit

Het belangrijkste is dat alle kinderen op de BSO de ruimte krijgen om te doen waar zij behoefte aan hebben. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we hen die ruimte, letterlijk en figuurlijk. We hebben een grote binnenruimte waar ieder zijn eigen gang kan gaan en maken gebruik van het grote schoolplein met alle materialen. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.