Laatste nieuws

Update corona virus in de kinderopvang

17 maart 2020
Zondag 15 maart hebben de ministers Slob en Bruins een persconferentie gegeven, waarin nieuwe maatre...

Volop (voor)leesplezier tijdens de Nationale Voorleesdagen!

03 februari 2020
Van woensdag 22 januari tot en met afgelopen zaterdag zijn de Nationale Voorleesdagen georganiseerd....

Nationale Voorleesdagen van start

24 januari 2020
De Nationale Voorleesdagen zijn deze week weer van start gegaan! Deze campagne heeft als doel om het...

Nationale Voorleesdagen van start

24 januari 2020

De Nationale Voorleesdagen zijn deze week weer van start gegaan! Deze campagne heeft als doel om het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te bevorderen. Bij Prokino vinden we dit ook erg belangrijk en daarom sluiten we hier graag bij aan. Op onze locaties zullen wij deze periode extra aandacht aan (voor)lezen besteden.

 

Om de voorleesdagen te openen, hebben we op onze kinderdagverblijven in de regio een voorleesontbijt georganiseerd. Onder het genot van smakelijke broodjes zijn de kinderen voorgelezen uit het Prentenboek van het Jaar 2020: de Moppereend! Onze eigen pedagogisch medewerkers hebben de kinderen voorgelezen, maar ook hebben we bezoek gehad van enkele ouders en een oud-directeur. Dat vonden de kinderen ontzettend leuk!

 

Daarnaast nodigen wij deze periode ouders en opa's en oma's van harte uit om een boekje op de groep te komen voorlezen. Ook mogen alle kinderen hun favoriete voorleesboek meenemen naar de groep, zodat deze kan worden voorgelezen. We kijken uit naar dagen met veel voorleesplezier!