Laatste nieuws

Prokino regio Rotterdam in 2020 koploper bewegend leren

21 november 2019
Leuk nieuws! In 2020 worden wij in de regio Rotterdam koploper in bewegend leren!   Hoe mooi zou het...

Het kinderdagverblijf is verhuisd!

16 oktober 2019
Voor ons kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel stond de afgelopen periode in het teken van de ...

Stage lopen in de kinderopvang?

02 september 2019
Volg je een pedagogische opleiding en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende stageplek met ve...

Een kijkje nemen op onze nieuwe locatie

09 augustus 2019

Begin september gaan we met Prokino De Speelwerf verhuizen naar de Pastel 94 in Capelle aan den IJssel. Het aftellen kan dus bijna gaan beginnen! We zijn natuurlijk reuze benieuwd naar de nieuwe ruimte en daarom zijn we er gisteren alvast een kijkje gaan nemen. Dit biedt de kinderen ook de mogelijkheid om alvast kennis te maken met de nieuwe omgeving en rustig te wennen.

 

Rond 10 uur zijn we met ons Prokino busje naar de nieuwe locatie vertrokken. Bij aankomst werden we verwelkomd door de enthousiaste kinderen van de buitenschoolse opvang. We hebben rustig rondgekeken op de locatie en zijn natuurlijk naar onze groepsruimte geweest. Hier hebben de kinderen rustig kunnen rondkijken en heerlijk gespeeld.


Na een smakelijke lunch zijn we aan het begin van de middag weer richting De Speelwerf vertrokken, waarbij we enthousiast zijn uitgezwaaid door de kinderen van de BSO. Het was een leuke ochtend vol met nieuwe indrukken. Op 26 augustus gaan we opnieuw een kijkje nemen. Daar wordt al weer naar uitgekeken!