Laatste nieuws

Volop (voor)leesplezier tijdens de Nationale Voorleesdagen!

03 februari 2020
Van woensdag 22 januari tot en met afgelopen zaterdag zijn de Nationale Voorleesdagen georganiseerd....

Nationale Voorleesdagen van start

24 januari 2020
De Nationale Voorleesdagen zijn deze week weer van start gegaan! Deze campagne heeft als doel om het...

Prokino regio Rotterdam in 2020 koploper bewegend leren

21 november 2019
Leuk nieuws! In 2020 worden wij in de regio Rotterdam koploper in bewegend leren!   Hoe mooi zou het...

Een kijkje nemen op onze nieuwe locatie

09 augustus 2019

Begin september gaan we met Prokino De Speelwerf verhuizen naar de Pastel 94 in Capelle aan den IJssel. Het aftellen kan dus bijna gaan beginnen! We zijn natuurlijk reuze benieuwd naar de nieuwe ruimte en daarom zijn we er gisteren alvast een kijkje gaan nemen. Dit biedt de kinderen ook de mogelijkheid om alvast kennis te maken met de nieuwe omgeving en rustig te wennen.

 

Rond 10 uur zijn we met ons Prokino busje naar de nieuwe locatie vertrokken. Bij aankomst werden we verwelkomd door de enthousiaste kinderen van de buitenschoolse opvang. We hebben rustig rondgekeken op de locatie en zijn natuurlijk naar onze groepsruimte geweest. Hier hebben de kinderen rustig kunnen rondkijken en heerlijk gespeeld.


Na een smakelijke lunch zijn we aan het begin van de middag weer richting De Speelwerf vertrokken, waarbij we enthousiast zijn uitgezwaaid door de kinderen van de BSO. Het was een leuke ochtend vol met nieuwe indrukken. Op 26 augustus gaan we opnieuw een kijkje nemen. Daar wordt al weer naar uitgekeken!