Skip to Content

Prokino Kinderopvang in Dordrecht

Een plek waar jouw kind graag komt

Als ouder wil je het beste voor je kind. En dus zoek je een goede opvang voor als je er zelf niet bent. Een opvang waar je kind graag komt, plezier heeft en zich kan ontwikkelen. Prokino biedt die fijne en vertrouwde plek in Dordrecht, dicht bij huis. 

Bij Prokino Kinderopvang in Dordrecht vind je kinderdagverblijven, peuteropvanglocaties* en locaties voor buitenschoolse opvang. Onze locaties zijn verspreid over heel Dordrecht: van de binnenstad tot Sterrenburg en van Stadspolders tot Crabbehof en Wielwijk.

* In 2020 zijn hier ook peuteropvanglocaties van voormalig Stichting Peuterspeelzalen Dordrecht bij gekomen.

 

Hieronder kun je een keuze maken voor een van onze locaties.

Vestigingen

NAAM VESTIGING STRAATNAAM TYPE
BSO Noordhove

Oranje Vrijstaatplein 2
Dordrecht

Buitenschoolse opvang
De Singel

Burgemeester de Raadtsingel 93a
Dordrecht

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Montessori Kindcentrum

Nassauweg 94
Dordrecht

Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Prokino Berenboot

Maasstraat 202
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Bosuiltjes

Nolensweg 1
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Dikkie Dik

Van Schendelstraat 24
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Dreumesland

Bosstraat 1
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Dribbel

Oranje Vrijstaatplein 2
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Het Avontuur

Schuilenburg 16
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Kaboutererfje

Rudyard Kipling-Erf 123
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Kladderkatjes

Eikenlaan 25
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Kruimeltje

Ockenburg 44
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Nijntje

Brouwersdijk 111
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Paddington

Eddingtonweg 3
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Petteflet

Chico Mendesring 188
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Pinkeltje

Van den Broek Erf 7
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Pippeloentje

Blekersdijk 94
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Plons

Zuidendijk 363A
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Pluk

Chico Mendesring 196
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Pluto

Kinkelenburg 19
Dordrecht

Peuteropvang
Prokino Ukkepuk

Hofstraat 5
Dordrecht

Peuteropvang

Kinderdagverblijf

Op het kinderdagverblijf bieden we dagopvang voor de allerkleinsten vanaf 3 maanden tot 4 jaar oud. Hier zorgen we voor een plek waar jouw kind zich thuisvoelt en samen met andere kinderen plezier kan maken. Voor de dreumesen en peuters betekent dit onder andere samen buiten spelen, dansen en liedjes zingen. Voor de allerkleinsten zorgen we dat het dagritme op de opvang zoveel mogelijk aansluit bij thuis, zodat het voor hen vertrouwd voelt.

Iedere locatie hanteert zijn eigen dagen en tijden voor de opvang. Lees hiervoor de informatie van de locatie van jouw keuze.

Peuteropvang

Onze peuteropvang is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op verschillende locaties in Dordrecht kan jouw kind hier een aantal ochtenden in de week komen spelen. Per locatie vind je de openingstijden en mogelijkheden voor peuteropvang.

Tijdens de peuterochtend(en) leert jouw kind om samen te spelen, naar anderen te luisteren en met anderen te delen. Daar helpen onze pedagogisch medewerkers bij met leuke en leerzame activiteiten uit het speciaal voor peuters ontwikkelde activiteitenprogramma. Door de activiteiten uit het programma ontwikkelt jouw peuter zich ook op het gebied van taal en motoriek. Hiermee helpen we jouw kind dus om zich te ontwikkelen en bereiden we hem of haar langzaam voor op de stap naar de basisschool.

BSO

Voor schoolgaande kinderen van 4 tot 13 jaar is er de BSO. Op de buitenschoolse opvang (BSO) komt jouw kind om te ontspannen na een dag school of tijdens de schoolvakantie. Daarvoor bieden onze pedagogisch medewerkers verschillende sport- en spelactiviteiten uit het programma DoenKids: een programma vol sport en spel. Op al onze locaties hebben we volop de ruimte om lekker te spelen, zowel binnen als buiten. Of dat nu samen is met leeftijdsgenoten op de groep of zelf.

We bieden ruime openingstijden die aansluiten op de basisscholen in de wijk en op de werk- en studietijden van jou als ouder. Wil je je kind vroeger brengen of later ophalen? Een aantal locaties in Zwolle biedt buiten de standaard openingstijden ook vervroegde en verlengde opvang aan.

Flexibile opvang die past bij jouw gezin

Bij Prokino Kinderopvang vinden wij het belangrijk om de opvang zoveel mogelijk te laten aansluiten op jouw persoonlijke situatie en wensen voor jouw kind. Daarom bieden we flexibele contracten aan op onze kinderdagverblijven, peuteropvanglocaties en BSO's.

Heb je vragen of wil je een keer langskomen voor een vrijblijvende rondleiding? Neem dan contact op met de locatie van jouw keuze voor het maken van een afspraak.*


*De mogelijkheid tot een rondleiding is afhankelijk van de geldende coronamaatregelen.

Over Prokino Kinderopvang

Het motto van Prokino Kinderopvang luidt: "samen groot worden". Daar werken we elke dag aan. We geloven dat ieder kind talenten heeft en willen hem of haar alle mogelijkheden bieden om iedere dag weer een beetje te groeien. Bij alles wat we doen stellen we onszelf de volgende vraag: hoe kunnen wij je kind stimuleren om te groeien in wie het is? Dat doen we met opvang van goede kwaliteit, gericht op veligheid, plezier en ontwikkeling.

Dit is waarom je voor kinderopvang van Prokino kiest:

• flexibele opvang voor alle leeftijden: flexibele en vaste contracten voor kinderopvang, peuteropvang en BSO;
• deskundige medewerkers en jarenlange ervaring (al sinds 1915);
• uitdagende activiteitenprogramma's voor iedere leeftijdsgroep: van Uk & Puk en Piramide tot DoenKids;
• een visie op ontwikkeling: samen groot worden door spelenderwijs leren;
• all-inclusive: geen extra kosten voor luiers, uitstapjes, en eten.

Contact met Prokino Dordrecht

Wil je weten of een van onze kinderdagverblijven in Dordrecht plek heeft voor jouw kind? Of wil je jouw kind aanmelden voor de peuteropvang of BSO? Neem dan contact op met de locatie van je keuze.