Kinderopvang in Dordrecht, KDV en BSO!

In Dordrecht zijn meerdere Prokino kinderopvang en BSO locaties gevestigd waar wij professionele opvang aanbieden die het beste past bij uw persoonlijke situatie en wensen voor uw kind.

Wij bieden op drie locaties in de stad kinderdagverblijven en/of buitenschoolse opvang aan waar uw kind in een warme en veilige omgeving naar hartenlust kan spelen en zich kan ontwikkelen met anderen kinderen in de groep.

 

Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang biedt Prokino u ontwikkelingsgerichte en persoonlijke opvang voor uw kind(eren) aan tegen een voordeling tarief.

 

Een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang bij u in de buurt

U kunt hieronder een keuze maken voor een Prokino kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang locatie. 

Vestigingen

NAAM VESTIGING STRAATNAAM TYPE
BSO Noordhove

Oranje Vrijstaatplein 2
Dordrecht

Buitenschoolse opvang
De Singel

Burgemeester de Raadtsingel 93a
Dordrecht

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Zorg
Montessori Kindcentrum

Nassauweg 94
Dordrecht

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang

 

Kinderopvang van kwaliteit

Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties in Dordrecht bieden onze betrokken, professionele en enthousiaste pedagogisch medewerkers u kinderopvang van hoge kwaliteit. Zij staan elke dag klaar voor uw kind en ondernemen de leukste activiteiten met jarenlange pedagogische ervaring. Hierbij wordt gefocust op persoonlijke aandacht en de ontwikkeling van het kind. Ook kinderen met een handicap of chronische ziekte kunnen gebruik maken van onze kinderopvang.

 

Uitdagende en ontwikkelingsgerichte activiteitenprogramma's

De behoefte aan warmte en veiligheid staat bij de Prokino kinderdagverblijven en BSO's centraal, met daarbij voldoende activiteiten voor ontwikkeling en plezier. Op de kinderdagverblijven van Prokino in Dordrecht wordt gewerkt met het door Prokino ontwikkelde Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) programma ‘VoorSprong'. Dit is een uitdagend activiteitenprogramma waarmee onder andere de taalontwikkeling van kinderen wordt gestimuleerd. Daarnaast wordt er op de BSO gewerkt met het eveneens door Prokino ontwikkelde activiteitenprogramma ‘DOEN!', waarmee er aan de hand van diverse thema's activiteiten worden gedaan.

 

Tevens is er dagelijks de mogelijkheid om warme maaltijden af te nemen. Deze versbereide warme maaltijden worden geleverd vanuit de professionele keuken van internaat De Singel in Dordrecht.

 

Betrokken én betaalbaar

Prokino is een stichting zonder winstoogmerk, hierdoor kunnen we betaalbaar blijven en met onze jarenlange ervaring toch de professionaliteit en kwaliteit aanbieden waar ieder kind recht op heeft.


Wilt u meer weten?
Klik dan hier voor onze tarieven of klik hier om u aan te melden

 

 

 

 

Laatste nieuws

'Het Wilde Westen' op de BSO!


Deze week staat het thema 'Het Wilde Westen' van ons activiteitenprogramma 'DOEN!' centraal op de BS...

Week van de Opvoeding 2017


Van 2 oktober t/m 8 oktober 2017 vindt de Week van de Opvoeding plaats. Het opvoeden van kinderen en...