Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino De Horizon

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

De Regenboog

Zuiderzeestraatweg West 77

8085 AC Doornspijk

 

Contactgegevens

Tel.: 085-0433521 / administratie: 038 - 3338792

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze BSO in basisschool De Regenboog in Doornspijk, waar veel van onze kinderen naar school gaan. Voor veel kinderen is het dan ook al een vertrouwde plek. In een eigen lokaal bieden we hier een gezellige plek waar de kinderen buiten schooltijd graag komen. Om lekker te spelen op het plein of binnen, om mee te doen aan een activiteit of om lekker te ontspannen met een boek of spelletje.

 

 

Praktische informatie

We vangen jouw kind(eren) na schooltijd met liefde op. Dit doen we op maandag-, dinsdag en donderdagmiddag na schooltijd tot 18.00 uur. Eventueel kun je ook opvang tot 18.30 uur aanvragen op deze dagen en voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur.

Tijdens de schoolvakanties vangen we jouw kind(eren) op bij onze BSO Villa Vrij (de Wimpel 2, Elburg). Tijdens de schoolvakanties zijn we open van 07.30 tot 18.00 uur.

Het allerleukste aan Prokino De Horizon

• Zelf kiezen uit het ruime aanbod aan speelgoed en activiteiten.
• Het grote schoolplein om op te spelen.
• De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!

Altijd een leuke activiteit met DOENKids!

Met onze groepsactiviteiten op de BSO leert jouw kind snel en veilig zijn of haar weg te vinden in de groep. Om altijd een passende activiteit te bieden, maken we gebruik van het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DOENKids! Het is een programma vol sport en spel, maar ook met ruimte om iets nieuws te leren en tijd voor ontspanning. Het programma is ingericht aan de hand van thema's, waaronder smaakplezier, helden en kunst. Gedurende 3 tot 5 weken doen we samen activiteiten die passen bij het thema.

Extra activiteiten tijdens de vakanties

In de vakanties bieden we een speciaal vakantieprogramma aan met extra activiteiten. Zo kan het zijn dat jouw kind gaat koken tijdens een workshop, of dat we er met elkaar een dagje op uit trekken. De focus ligt ook hier op ontdekken en leren van nieuwe dingen en uiteraard samen plezier maken.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.