Skip to Content

Peuteropvang Prokino De Regenboog

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

 

De Regenboog

Zuiderzeestraatweg West 77

8085 AC Doornspijk

 

Contactgegevens

Tel.: 085-0433521 / administratie: 038 - 3338792

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze gezellige peuteropvang in basisschool De Regenboog in Doornspijk. Voor de peuters hebben we hier onze eigen ruimte met gezellige speelhoeken. Daarnaast maken we buiten gebruik van het plein van de school om lekker te kunnen spelen. Tijdens de peuterochtenden speelt jouw kind fijn met leeftijdsgenoten en stimuleren we de ontwikkeling van jouw kind op het gebied van onder meer taal en motoriek met leuke activiteiten.

Onze peuteropvang heeft een christelijke inslag. We besteden tijdens de peuterochtenden dan ook aandacht aan het geloof: we lezen samen bijbelverhalen en zingen christelijke liedjes.

Praktische informatie

Onze peuteropvang is op dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend geopend. Op deze dagen kan jouw kind van 08.15 tot 12.15 uur gezellig komen spelen.

 

Het allerleukste aan peuteropvang Prokino De Regenboog

• Het fijne schoolplein om op te spelen.
• Samen mooie bijbelverhalen lezen.
• De leuke activiteiten uit het VVE-programma.

 

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Om de ontwikkeling van jouw peuter te stimuleren, werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). De activiteiten uit het VVE-programma laten jouw peuter al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen waardoor jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder ontwikkelt.

Samen groot worden

In de peuteropvang helpen we jouw peuter toe naar een soepele overgang naar de basisschool. Dat doen onze pedagogisch medewerkers met de activiteiten die zij bieden, maar ook door de kinderen in de groep te leren om het samen naar de zin te hebben, om elkaar te respecteren en elkaar te helpen. Zo worden we samen groot.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze peuteropvang? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.