Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino De Schaapskooi

Naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Franciscus

Berenbosweg 25

8071 DX Nunspeet

 

Contactgegevens

Tel.: 06 57745136

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze gezellige BSO in de Jenaplanschool St. Franciscus in Nunspeet waar veel van onze kinderen naar school gaan. Hierdoor voelt de omgeving voor de kinderen heel vertrouwd. In een eigen lokaal bieden we hier een gezellige plek waar jouw kind na schooltijd graag komt. Om lekker te spelen op het plein of binnen, om mee te doen aan één van de groepsactiviteiten of om lekker te ontspannen met een boek of spelletje.

 

 

Praktische informatie

We vangen jouw kind van maandag tot en met vrijdag na schooltijd met liefde op van 15.00 tot 18.00 uur.

 

Het allerleukste aan Prokino De Schaapskooi

• Een boek lezen uit de bibliotheek van de school.
• De grote buitenruimte om op te spelen.
• De leuke sport- en spelactiviteiten van het programma DOENKids!

Altijd een leuke activiteit met DOENKids!

Met onze groepsactiviteiten op de BSO leert jouw kind snel en veilig zijn of haar weg te vinden in de groep. Om altijd een passende activiteit te bieden, maken we gebruik van het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DOENKids! Het is een programma vol sport en spel, maar ook met ruimte om iets nieuws te leren en tijd voor ontspanning. We pakken steeds iets anders leuks uit de thema's van het programma. Thema's die we behandelen zijn bijvoorbeeld smaakplezier, helden of fotografie.

Ruimte om te spelen en ontspannen

Bij Prokino De Schaapskooi kiezen de kinderen zelf waar zij na een dag school behoefte aan hebben. Bijvoorbeeld een boek lezen uit de bibliotheek van de school, samen een bordspelletje doen of meedoen aan de groepsactiviteit. Op de BSO krijgt jouw kind hierdoor de ruimte om te spelen, maar ook om te ontspannen wanneer het dat nodig heeft.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.