Skip to Content

Peuteropvang Prokino De Boomhut

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

 

Franciscus

Berenbosweg 25

8071 DX Nunspeet

 

Contactgegevens

Tel.: 06 57745136

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze gezellige peuteropvang in de Jenaplanschool St. Franciscus in Nunspeet. De locatie biedt volop ruimte, zowel binnen als buiten voor speelplezier voor jouw kind. In kleine stappen helpen we jouw kind om zich voor te bereiden op de stap naar de basisschool. Zo sluiten we aan op de activiteiten van de school en leert jouw peuter de omgeving op een rustige manier kennen.

 

Praktische informatie

Wij zijn op maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur. Kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud kunnen op deze dagdelen gezellig bij ons komen spelen. Alleen op nationale feestdagen zijn wij gesloten. We hanteren groepen van maximaal 16 kinderen, zodat we ieder kind voldoende tijd en aandacht kunnen geven.

 

Het allerleukste aan peuteropvang Prokino De Boomhut

• Knutselen, dansen en boekjes lezen.
• De speelmogelijkheden op het schoolplein.
• Spelend leren met de activiteiten van het VVE-programma.

 

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Om de ontwikkeling van jouw peuter te stimuleren, werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). De activiteiten uit het VVE-programma laten jouw peuter al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen, waardoor jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder ontwikkelt.

Samen groot worden

In de peuteropvang helpen we jouw peuter toe naar een soepele overgang naar de basisschool. Dat doen onze pedagogisch medewerkers met de activiteiten die zij bieden, maar ook door de kinderen in de groep te leren om het samen naar de zin te hebben, om elkaar te respecteren en elkaar te helpen. Zo worden we samen groot.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze peuteropvang? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.