Laatste nieuws

Stage lopen in de kinderopvang?

02 september 2019
Volg je een pedagogische opleiding en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende stageplek met ve...

Nieuwe locatie Prokino Het Speelhuis opent haar deuren

02 september 2019
Vandaag opent onze nieuwe BSO locatie Prokino Het Speelhuis haar deuren in een sfeervolle ruimte van...

Leuke nieuwe vacatures voor pedagogisch medewerkers

07 maart 2019
Ben je pedagogisch medewerker en zoek je een leuke, afwisselende baan? Prokino heeft nieuwe vacature...

Kinderen Prokino Elburg nemen afscheid van directeur Janny Knigge

03 juli 2018

Bijna 28 jaar was Janny Knigge het gezicht van de kinderopvang in Elburg. Donderdag 28 juni heeft zij afscheid genomen van ‘haar kinderen'.

 

Janny Knigge is in 1990 als invalgroepsleidster begonnen op de peuterspeelzaal. Later ging ze ook werken bij het kinderdagverblijf en de BSO van Kindcentrum Elburg.  Ze heeft het gastouderbureau neergezet en verschillende functies vervuld, waarvan de laatste 10 jaar als directeur. Janny staat bekend vanwege haar grote betrokkenheid bij de kinderen en haar gedrevenheid voor goede kinderopvang.

 

Op de afscheidsdag is Janny 's ochtends met een busje naar alle locaties gebracht om afscheid te nemen van de medewerkers en de kinderen. Daar is ze verrast met creatieve creaties van de kinderen en mooie woorden van de medewerkers. In de namiddag was er voor externe relaties een receptie en de gelegenheid om herinneringen op te halen en afscheid te nemen van Janny. De collega's van Prokino Elburg hebben een afscheidsavond voor haar georganiseerd. Zij gaan de aanwezigheid en inzet van Janny missen.

 

Prokino Elburg biedt verschillende vormen van opvang waar kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen. Zo is er naast kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en gastouderopvang ook peuteropvang. Verder is er Prokino Zorg met gespecialiseerde peuteropvang, gespecialiseerde bso en gezinsbegeleiding voor kinderen die extra aandacht nodig hebben. Het uitgangspunt bij Prokino is dat ieder kind mag groeien in wie het is. Hiervoor biedt Prokino kinderen veiligheid, fun en stimulans en werkt de organisatie nauw samen met de leefomgeving.