Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino De Wildemaet

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Prokino De Wildemaet

Schipluidenstraat 23

8081 AN Elburg

 

Contactgegevens

Tel.: 06-82854504

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze BSO in basisschool De Wildemaet, waar veel van onze kinderen naar school gaan. Voor veel kinderen is het dan ook al een vertrouwde omgeving. In een eigen lokaal bieden we hier een gezellige plek waar de kinderen buiten schooltijd graag komen. Om lekker te spelen, op het plein of binnen, om mee te doen aan een groepsactiviteit of om lekker te ontspannen met een boek of spelletje.

 

 

Praktische informatie

We vangen jouw kind(eren) buiten schooltijd met liefde op. Dit doen we op maandag tot en met vrijdag, zowel voor als na schooltijd:

• Van 07.00 uur tot aanvang van de school kan jouw kind terecht voor voorschoolse opvang.
• Vanaf einde schooltijd tot 18.30 uur zijn we er voor naschoolse opvang.
• Tijdens schoolvakanties zijn we er de hele dag; van 07.00 tot 18.30 uur.

 

Het allerleukste aan Prokino Prokino De Wildemaet

• Zelf kiezen uit het ruime aanbod aan speelgoed en activiteiten.
• Het grote schoolplein om op te spelen.
• De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!

Altijd een leuke activiteit met DOENKids!

Met onze groepsactiviteiten op de BSO leert jouw kind snel en veilig zijn of haar weg te vinden in de groep. Om altijd een passende activiteit te bieden, maken we gebruik van het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DOENKids! Het is een programma vol sport en spel, maar ook met ruimte om iets nieuws te leren en tijd voor ontspanning. Het programma is ingericht aan de hand van thema's, waaronder smaakplezier, helden en kunst. Gedurende 3 tot 5 weken doen we samen activiteiten die passen bij het thema.

Extra activiteiten tijdens de vakanties

In de vakanties bieden we een speciaal vakantieprogramma aan met extra activiteiten. Zo kan het zijn dat jouw kind gaat koken tijdens een workshop, of dat we er met elkaar een dagje op uit trekken. De focus ligt ook hier op ontdekken en leren van nieuwe dingen en uiteraard samen plezier maken.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.