Skip to Content

Peuteropvang Prokino De Wildemaet

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

 

Prokino De Wildemaet

Schipluidenstraat 23

8081 AN Elburg

 

Contactgegevens

Tel.: 06-82854504

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze gezellige peuteropvang in christelijke basisschool de Wildemaet in Elburg. Voor de peuters hebben we hier ons eigen, knusse lokaal. En maken we buiten gebruik van het schoolplein om lekker te kunnen spelen. Tijdens de peuterochtenden speelt jouw kind fijn met leeftijdsgenoten en stimuleren we de ontwikkeling van jouw kind op het gebied van onder meer taal en motoriek met leuke activiteiten.

 

Praktische informatie

Onze peuteropvang is op maandag tot en met vrijdag geopend. Op deze dagen kan jouw kind van 08.30 tot 12.00 uur gezellig komen spelen.

De groepen op onze peuteropvang bestaan uit maximaal 16 kinderen. Zo zorgen we ervoor dat we ieder kind voldoende aandacht kunnen geven.

Het allerleukste aan Prokino De Wildemaet

• Zingen, dansen, knutselen en boekjes lezen.
• Iedere dag lekker buitenspelen.
• De leuke activiteiten uit het VVE-programma.

 

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Om de ontwikkeling van jouw peuter te stimuleren, werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). De activiteiten uit dit programma laten jouw peuter al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen waardoor jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder ontwikkelt.

Samen groot worden

In de peuteropvang helpen we jouw peuter toe naar een soepele overgang naar de basisschool. Dat doen onze pedagogisch medewerkers met de activiteiten die zij bieden, maar ook door de kinderen in de groep te leren om het samen naar de zin te hebben, om elkaar te respecteren en elkaar te helpen. Zo worden we samen groot.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze peuteropvang? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.