Geen extra kosten en kinderopvang op maat

 

Prokino biedt een grote diversiteit aan opvangvormen. Vanuit onze maatschappelijke doelstelling bieden we een uitstekende kwaliteit voor een betaalbaar tarief. Bovendien is in onze tarieven alles inbegrepen!

De tegemoetkoming vanuit de belastingdienst bepaalt uiteindelijk de hoogte van uw netto kosten (de eigen bijdrage). Met behulp van onze rekentool onder de tab "Bereken" kunt u deze voor de BSO en het kinderdagverblijf gemakkelijk zelf berekenen.

 

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

In onze rekentool en prijslijsten vindt u de tarieven voor 2018. 

 

Aanmelding en kosten

Aanmelding vindt plaats via de administratie van Prokino, of via de website als u bovenaan, in de groene balk op 'aanmelden' klikt. U kunt het inschrijvingsformulier volledig ingevuld afgeven bij de groepsleiding, of per post sturen naar:

 

Peuteropvang de Hoeksteen

Beetslaan 2,9602 AX Hoogezand

 

Bij vragen, in het algemeen, met betrekking tot de aanmelding dan kunt u op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur altijd contact met ons opnemen op tel nr: 06-57739362

 

Op basis van uw ingevulde aanmeldingsformulier wordt voor u een contract opgesteld en in tweevoud aan u toegestuurd. U dient een getekend exemplaar retour te zenden. Daarmee is de plaatsing rond. Van belang voor u om te weten is dat de ondertekenaar van het contract dezelfde persoon dient te zijn als diegene die de aanvraag voor kinderopvangtoeslag doet.

 

Kinderopvangtoeslag

Voor de peuteropvang betaalt u een vast bedrag per uur. Deze kosten hoeft u niet volledig zelf te betalen. Een deel van de kosten krijgt u terug via de kinderopvang toeslag en/of wordt vergoed door de gemeente. Hoeveel u zelf moet betalen is afhankelijk van uw inkomen.

 

Peuteropvang valt onder de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. U komt hiervoor in aanmerking als u en uw toeslagpartner werken,studeren, een traject naar werk of een inburgeringcursus volgen. Meer voorwaarden en hoe u dit aanvraagt vindt u op www.toeslagen.nl. Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag? Dan betaalt de gemeente een deel van de kosten. Prokino regelt dit met de gemeente. Uw kind kan maximaal 2 dagdelen naar de peuteropvang. Kinderen met een VVE-indicate kunnen meer uren vergoed krijgen. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente: http://www.hoogezand-sappemeer.nl/peuteropvang.