Ons team

 

Ons team bestaat uit een optimale mix van jongere en oudere medewerkers. Medewerkers blijven vaak lang bij ons. Dit komt omdat ze zich betrokken en thuis voelen bij de organisatie. Ze zijn trots op hun kinderdagverblijf. Vanwege het feit dat wij met een vast en stabiel team werken, kunnen we kinderen continuïteit en een goede sfeer bieden.

 

Lovende woorden van ouders over ons team: 'Wij ervaren de Imme als een warm bad. De leidsters zijn betrokken bij onze kinderen, ze denken altijd met je mee en maken van elke dag iets gezelligs! De communicatielijntjes zijn kort. Mede hierdoor hebben onze kids het ontzettend naar hun zin en zou ik de Imme ook zeker aan andere ouders aanraden.'

 

Liesbeth

Leidinggevende Imme Noord en Imme Osseveld-Zuidbroek
Werkt bij De Imme sinds: 1 juni 1997
Werkt graag bij Prokino: Omdat ik graag met mensen en kinderen werk.

 

 

 

 

 

 

 

Florine

Pedagogisch medewerkster
Werkt bij De Imme sinds:
Werkt graag bij Prokino: Mijn creativiteit gebruik ik om kinderen aan te sporen elke keer weer iets anders te leren. Het spelen met de reuze parachute met de kinderen vind ik altijd een heerlijke activiteit. Aan de gezichtjes van de kinderen kan je zien dat ze dit ook erg leuk vinden.

 

 

 

 

Yvonne

Pedagogisch medewerkster

Werkt bij De Imme sinds: 1988

Nadat ik 25 jaar op Imme Zuid heb gewerkt kwam er een functie als pedagogisch medewerkster vrij op Imme Osseveld Zuidbroek. Ook dit is een gezellig en fijn kinderdagdagverblijf met lieve en leuke kinderen en super fijne collega's. Al 25 jaar ga ik met plezier naar mijn werk! 

 

 

 

 

Manja

Pedagogisch medewerkster

Werkt bij De Imme sinds: 15 juni 2000. Eerst op De Imme Zuid, nu werkzaam op De Imme Osseveld-Zuidbroek sinds 1 december 2012. 

 

 

 

 

 

 

 

Chantal

Pedagogisch medewerkster

Werkt bij De Imme sinds: 2003

Werkt graag bij Prokino: Werken in de kinderopvang is vooral samendoen. Samen met kinderen en samen met collega's. Het enthousiasme en de gezelligheid van kinderen zorgen ervoor dat niet één dag hetzelfde is. Mijn eigen dochtertje gaat ook naar de Imme en altijd met heel veel plezier. O ja, kinderen hebben zelf veel humor en ik probeer ze daarin ook altijd te stimuleren.