Laatste nieuws

Stoeien een veilige en leuke activiteit

18 juni 2018
Mariska Beenhakker, specialist bewegingsonderwijs met kleuters, benadrukt de relevantie van stoeien....

Verhuizing naar nieuwe locatie: 1 juli 2018!

26 april 2018
Net voor de zomervakantie gaan we verhuizen naar een andere locatie. Vanaf 1 juli vind je de vertrou...

Kinderopvang in een huis net als thuis

24 april 2018
Hoera, het is gelukt. Imme Noord gaat verhuizen! Wij hebben een mooie en gezellige locatie gevonden ...

Kinderopvang in een huis net als thuis

24 april 2018

Hoera, het is gelukt. Imme Noord gaat verhuizen! Wij hebben een mooie en gezellige locatie gevonden op nog geen 300 meter afstand van de huidige plek. Het adres van de nieuwe locatie wordt Sprengenweg 126.

Een nieuwe plek, een nieuwe naam. Met elkaar hebben we gekozen voor de naam "Imme Apenstaart ". Imme Apenstaart ligt dicht in de buurt van Apenheul, hét dieren walhalla waar Apeldoorn bekend om staat. Wie houdt er nu niet van deze heerlijke lieve aaibare klim- en klauterdieren? 

 

De locatie gaat met één verticale groep van 12 kinderen van start. Wij blijven bewust kiezen voor kleinschalige opvang voor kinderen van nul tot vier jaar. Gewoon  onafhankelijk van de schoolkeuze die u later moet maken maar wél met een VVE ontwikkelingsstimulering-programma.

Jullie nieuwe Imme-locatie wordt gehuisvest in een echt woonhuis. Kinderopvang in een huis net als thuis. De binnenkant wordt compleet nieuw ingericht en in de tuin creëren wij ook een heerlijke ruimte om te spelen. 

 

De vertrouwde medewerkers op Imme Apenstaart blijven Tamara, Helma en Grazinka. Zij hebben er ook helemaal zin in!

 

Nog voor de zomervakantie gaan we verhuizen. De exacte datum volgt gauw. Wij zijn erg blij dat we een mooie geschikte locatie zo dicht in de buurt hebben gevonden.